reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Myślałam, że wejdę na forum i będę miała sporo stron do przeczytania, a tu cisza. Szkoda :-(
Może ktoś się odezwie?
Co u Was?

U nas trochę zmian. W marcu będę trzeci raz mamą. Zupełnie nieplanowanie, ale bardzo się cieszę :-D

Właśnie miałam gratulować zafasolkowania ;-D.
Tutaj cisza, w ogóle na styczniówkach 2009 cicho jest.
U nas powoli, ja się jakoś toczę, choć choroba się znowu uaktywniła, Masakr idzie do szkolnej zerówki, a Chaos do pierwszej klasy. Obaj dokazują, szaleją. Mąż pracuje w instytucie obok tesco, ja w domu siedzę. Mamy dwa psy i tak sobie żyjemy stadnie :-).

Hej i u nas nic nowego. Jasiek poszedł do zerówki i generalnie jest zdegustowany bo poszedł nauczyć się pisać a każą mu rysować.
Jest z niego wariacik :)

Celinko - gratulacje!! Pisałaś to tak dawno, teraz Twoja trzecia pociecha rok będzie kończyć?! Dobrze czytam!? O jejku, jak cudownie! Dziewczynka, Chłopczyk?!

Straszna tu cisza, ja też wieki tu nie zaglądałam.... A pomyśleć, że jak się było w ciąży to po kilkadziesiąt razy w ciągu dnia odwiedzało się tę stronę - tyle było do napisania, do poczytania :-)

U nas też bez większych zmian. Mamy tylko Olę, nie wiem czy już menopauzę przechodzę czy co, miesiączka mi zanikła, tylko duphaston daje radę ją wywołać :/ generalnie nasze starania nic nie przynoszą, nawet mi się już starać odechciało- chyba tylko Olę mieć będziemy, dobrze że chociaż ją mamy, smutno by było, a tak coś się dzieje..
Do pierwszej klasy chodzi, radzi sobie świetnie, za dużo mi nie opowiada bo to taki typ, że opowiadać nie lubi- więcej się dowiem od znajomych mam z naszej klasy niż od dziecka własnego ;-) Uparciuch, krzykacz, wymuszacz, pełna energii, nie usiedzi na d...
Mąż ten sam, praca ta sama od pięciu lat :-)

Jeśli jeszcze ktoś z naszej paczki tu zagląda to pozdrowienia gorące ślę!!

Do góry