reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
oj, dwa miesiace to dluuuuuuugo, jak dla mnie. Ja teraz czekalam miesiac na usg i juz nie moglam sie doczekac :tak:

W zeszly czwartek mialam usg polowkowe. Lekarz potwierdzil drugi raz plec i juz na 100% wiadomo, ze bedzie synus. Widzialam na wlasne oczy, hehehe :-D

Malutki wazy 380g i tez mi lekarz nie powiedzial, ze za malo. Anik, dziwny ten Twoj doktorek, bo 500 g to za duzo - nawet w ksiazce sprawdzalam :szok:

Szlam na to usg w nerwach, a z drugiej strony nie moglam sie doczekac. Na szczescie z maluszkiem wszystko w porzadku, jestem happy! Zobaczylam, jak sie bawi pepowina - nudno mu w brzuszku, to sobie znalazl zabawke, hihi :-)

No i mam super trojwymiarowe fotki! Nie sadzilam, ze juz tak dobrze moze byc widac dziecko! Stwierdzam, ze to wykapany tatus :-D

U lekarza nie bylo opcji filmiku, tylko zdjecia na plycie. Ale dalismy sobie rade - maz nagral przebieg calego usg na kamere :-) Polecam, fajowo sobie obejrzec potem na spokojnie w domu :tak:

NATALIE gratuluję syneczka! Ja własnie wrcoilam z usg i będzie córcia! jestem w 19 tc i mała waży 280g i lekarz powiedział ze w normie! Z dzidzią jest wszystko oki a naprawdę polecam 4D super widoczek !! Mam foteczki i nagranie na płytce:) Postaram się po remoncie wstawć foteczki:) CELINKA daj znać w poniedziałek.. to juz niedługo!!

Celinka, Kluliczek trzymam za Was kciuki :) Żeby maluchy były zdrowe i potwierdziły płeć na 100% :-)

A przy okazji - możecie może polecić jakieś USG 3D/4D w Wawie?

Gratuluje poznania plci!!!!
I super,ze z waszymi dzidziami wszystko ok!!!!:-)
Ja niestety mam usg tydzien po celince czyli w poniedzialek ,ale 8mego w 22 tygodniu...:tak:

reklama
Celinka i Kluliczek trzymam kciuki za usg!!!!

Ja miałam ostatnią wizytę 31 lipca i teraz dopiero idę 9 września.

Natalie gratuluje syneczka!!!!

KasiaJ gratuluje córeczki!!!

Do góry