reklama
Natalie
Zadomowiona(y)
oj, dwa miesiace to dluuuuuuugo, jak dla mnie. Ja teraz czekalam miesiac na usg i juz nie moglam sie doczekac
W zeszly czwartek mialam usg polowkowe. Lekarz potwierdzil drugi raz plec i juz na 100% wiadomo, ze bedzie synus. Widzialam na wlasne oczy, hehehe
Malutki wazy 380g i tez mi lekarz nie powiedzial, ze za malo. Anik, dziwny ten Twoj doktorek, bo 500 g to za duzo - nawet w ksiazce sprawdzalam
Szlam na to usg w nerwach, a z drugiej strony nie moglam sie doczekac. Na szczescie z maluszkiem wszystko w porzadku, jestem happy! Zobaczylam, jak sie bawi pepowina - nudno mu w brzuszku, to sobie znalazl zabawke, hihi :-)
No i mam super trojwymiarowe fotki! Nie sadzilam, ze juz tak dobrze moze byc widac dziecko! Stwierdzam, ze to wykapany tatus
U lekarza nie bylo opcji filmiku, tylko zdjecia na plycie. Ale dalismy sobie rade - maz nagral przebieg calego usg na kamere :-) Polecam, fajowo sobie obejrzec potem na spokojnie w domu
W zeszly czwartek mialam usg polowkowe. Lekarz potwierdzil drugi raz plec i juz na 100% wiadomo, ze bedzie synus. Widzialam na wlasne oczy, hehehe
Malutki wazy 380g i tez mi lekarz nie powiedzial, ze za malo. Anik, dziwny ten Twoj doktorek, bo 500 g to za duzo - nawet w ksiazce sprawdzalam
Szlam na to usg w nerwach, a z drugiej strony nie moglam sie doczekac. Na szczescie z maluszkiem wszystko w porzadku, jestem happy! Zobaczylam, jak sie bawi pepowina - nudno mu w brzuszku, to sobie znalazl zabawke, hihi :-)
No i mam super trojwymiarowe fotki! Nie sadzilam, ze juz tak dobrze moze byc widac dziecko! Stwierdzam, ze to wykapany tatus
U lekarza nie bylo opcji filmiku, tylko zdjecia na plycie. Ale dalismy sobie rade - maz nagral przebieg calego usg na kamere :-) Polecam, fajowo sobie obejrzec potem na spokojnie w domu
mamjakty
styczniówka 2009
Natalie - super, że z synkiem wszystko dobrze pochwal sie Nim i wrzuć jakaś fotkę z tego 3d na wątek ze zdjęciami dzieciaczków
NATALIE gratuluję syneczka! Ja własnie wrcoilam z usg i będzie córcia! jestem w 19 tc i mała waży 280g i lekarz powiedział ze w normie! Z dzidzią jest wszystko oki a naprawdę polecam 4D super widoczek !! Mam foteczki i nagranie na płytce Postaram się po remoncie wstawć foteczki CELINKA daj znać w poniedziałek.. to juz niedługo!!
Kluliczek
Babka z laską
Ja też jestem umówiona na poniedziałek :-). No i liczę, że tym razem małe nie bedzie tak wstydliwe .
ania.falko
Entuzjast(k)a
Gratuluje poznania plci!!!!
I super,ze z waszymi dzidziami wszystko ok!!!!:-)
Ja niestety mam usg tydzien po celince czyli w poniedzialek ,ale 8mego w 22 tygodniu...
I super,ze z waszymi dzidziami wszystko ok!!!!:-)
Ja niestety mam usg tydzien po celince czyli w poniedzialek ,ale 8mego w 22 tygodniu...
Kluliczek
Babka z laską
Ja nie mam żadnego namiaru, to znaczy wiem że robią tak gdzie teraz idę ale nie wiem nic wiecej.
reklama