kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
coś mi się wydaje że 20.01 to ja będę chyba ostatnią osobą która będzie rodzić, skoro u was już tak szybko to się rozwija
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wczoraj całe USG ziewał albo wywalał język okazując swój negatywny stosunek do ciąży
a nasza nas olała dosłownie!!!!!!!!!!!!!! Było widać jak siusia
Mi wczoraj lekarz powiedział, że jest duża szansa porodu w grudniu. Co prawda szyjka tylko minimalnie się skróciła i jedynie się rozpulchniła (zmiękła), więc teoretycznie nie ma powodu do obaw, ale Mały tak mi napiera na krocze główką, że nie wiem czy nie będzie chciał wyjść wcześniej. Zresztą jest już bardzo znudzony - wczoraj całe USG ziewał albo wywalał język okazując swój negatywny stosunek do ciąży
hehe chyba nie bo upor to moze miec i po mnie i po tatusiu a wstydliwosc to musialaby miec chyba po sąsiedzie bo my to az nazbyt smiali jestemy;-)Emilka, widać chce wam zrobić niespodziankę. A może to nie uparciuch tylko wstydzioch straszny!!!
hahahahahhahah prawie sie posikalam ze smiechu:-):-)Spooky lekarz Ci ziewał albo wywalał język?? Beznadzieja, zero kultury