reklama
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
ja się budzę tak jak do tej pory czyli raz. ale mimo ze klade sie spać ok 11 to wstaję ok. 9,00. nasz organizm chyba naprawdę zbiera zapasy
EmilkaT
styczeń 2009...
no ja tez bym ciagle spala...a i tak jestem non stop nieprzytomna bez wzgledu na to ile leze...w niedziele wstalismy z mezem z lozka przed 14ta ...ja wyszlam z psem, w tym czasie maz zrobil obiad...wrocilam zjedlismy i polozylismy sie do lozka z powrotem...wieczorkiem on wypadl na chwilke z psem a ja tylko zaliczylam prysznic i znow do lozka...mysliscie ze w poniedzailek bylam wypoczeta? nieeeeee...wstalam zmeczona! jak ja dam rade przy dzidzi drzemac chwilkami i znow na pelne obroty?
magdasz123
Początkująca w BB
witam.
Ja właśnie dzisiaj po lekarzu na razie wszystko ok nic nie zapowiada wcześniejszego rozwiązania ale to na dzień dzisiejszy a jak będzie za tydzień dwa niewiadomo.Ale jakoś tak od paru chwil nie moge chodzić nie wiem mam nadzieję że to nic poważnego.
Ja właśnie dzisiaj po lekarzu na razie wszystko ok nic nie zapowiada wcześniejszego rozwiązania ale to na dzień dzisiejszy a jak będzie za tydzień dwa niewiadomo.Ale jakoś tak od paru chwil nie moge chodzić nie wiem mam nadzieję że to nic poważnego.
klaudia011
Fanka BB :)
a ja się zmobilizowałam , zadzwoniłam wczoraj do znajomej i jadę dzisiaj na 4D. Wizytę mam o 10 no i muszę do Krakowa dojechać...nie chce mi się bardzo
( pospałabym jeszcze) no ale w końcu jadę zobaczyć czy z moim Dzidziusiem wszystko OK!
( pospałabym jeszcze) no ale w końcu jadę zobaczyć czy z moim Dzidziusiem wszystko OK!
Elka2808
Zadomowiona(y)
Ja ostatnio też mam porąbane sny, często śni mi się, że mam przezroczysty brzuch i przez skórę widzę wszystko co w nim jest. Nie jest to przyjemny widok, poza tym, że widzę swoją dzidzię, jest śliczny i bardzo podobny do mojej córuni kiedy się urodziła. Zobaczymy w realu czy sen się sprawdzi i rzeczywiście będzie do niej podobny
reklama
M
miloku
Gość
witaj
ja juz prawie spakowana jeszcze ostatnie prasowanko zostalo i gotowa do drogi , jeszcze tylko na styczen czekam
ja juz prawie spakowana jeszcze ostatnie prasowanko zostalo i gotowa do drogi , jeszcze tylko na styczen czekam