reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
coś mi się wydaje że 20.01 to ja będę chyba ostatnią osobą która będzie rodzić, skoro u was już tak szybko to się rozwija :szok:

ja mam na 24 więc spokojnie mi sie również nigdzie nie śpieszy hihi

A u mnie dzisiaj na USG młody cały czas przecierał rączką jedno oczko..słodki widok! No i pieknie pokazał co tam ma między nóżkami..nawet fotkę strzeliła p. doktor :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, bardzo dziękuję za wczorajsze życzenia :-)
Jak to już pisałam, nie balowałam, ale calutki dzień jeździłam po mieście i nie miałam czasu ani siły odpalić komputera. A dzisiaj miałam duuużo do nadrabiania, bo wczoraj i dzisiaj przed południem miałyście bardzo owocne pogaduszki - co wchodzę w jakiś temat, to pięć, siedem stron do poczytania :-D

jaką wagę miały wasze fasolki w 31 thd ciąży? moja waży 1200 g, ale może się jeszcze bujnie :)
Ja mam nadzieję wręcz przeciwnie, bo razem wychodzimy idealnie na średnią statystyczną (ponoć dla 31 tyg. jest 1600g). Moja miała 2240g :szok:

hihi - kuleczka - Rondzia to taka żartownisia, że pewnie dobrze zrozumiała sens zdania, ale dla "jaj" tak se napisała ;-):tak:

A cholera ich wie, moze spooky jak tam mu swoje uda rozlozyla to sie oblizywal. Zgadniesz??

A na marginesie ile przeciez mozemy pisac co nas boli, prawda? Najwazniejsze coby dobry humor nas nie opuszczal. Chociaz ja dzisiaj od rana mialam humor zjechany i na koniec obtarlam samochod na parkingu. Nawet nie bylam zdziwiona bo chociaz jezdze chyba dobrze to mialam jakies przeswiadczenie ze cos sie dzisiaj wydarzy...

ja zaliczyłam dzis na parkingu słupek....parkuje koło tego słupka srednio dwa razy dziennie a dzis go nie widziałam w lusterku i zapomniałam ze tam jest od zawsze...wysiadłam pan jakis do mnie "no i co teraz?" a ja: "nic a co ma być, nikt mi nic nie zrobi bo w ciąży jestem" wzruszyłam ramionami i poszłam sobie...za to za jakieś 10minut do mnie dotarło co zrobiłam i byłam taka wsciekła na siebie ze az sie na koniec z nerwow poryczałam...

reklama
Ja mam nadzieję wręcz przeciwnie, bo razem wychodzimy idealnie na średnią statystyczną (ponoć dla 31 tyg. jest 1600g). Moja miała 2240g :szok:
u mnie była waga 1380 i lekarka mówiła, że to średnia dla 31/32 tc..także śmiesznie..chyba różne są te "średnie" i trudno jest porównywać..:tak:

Do góry