kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Ronadzia, ja zrozumiałam że ten lokator w brzuszku spooky ziewał - znudzony ciągłym zaglądaniem przez lekarza i rodziców
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coś mi się wydaje że 20.01 to ja będę chyba ostatnią osobą która będzie rodzić, skoro u was już tak szybko to się rozwija
Ja mam nadzieję wręcz przeciwnie, bo razem wychodzimy idealnie na średnią statystyczną (ponoć dla 31 tyg. jest 1600g). Moja miała 2240gjaką wagę miały wasze fasolki w 31 thd ciąży? moja waży 1200 g, ale może się jeszcze bujnie
hihi - kuleczka - Rondzia to taka żartownisia, że pewnie dobrze zrozumiała sens zdania, ale dla "jaj" tak se napisała ;-)
moj mial 1840 ....faktycznie troche malo ma te twoje dziecie. mam do was jeszcze malutkie pytanko, bo troszke sie martwie, że moja dzidzia jest za malutka.. jaką wagę miały wasze fasolki w 31 thd ciąży? moja waży 1200 g, ale może się jeszcze bujnie
u mnie była waga 1380 i lekarka mówiła, że to średnia dla 31/32 tc..także śmiesznie..chyba różne są te "średnie" i trudno jest porównywać..Ja mam nadzieję wręcz przeciwnie, bo razem wychodzimy idealnie na średnią statystyczną (ponoć dla 31 tyg. jest 1600g). Moja miała 2240g