reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Witaj 4madzia! gemini_bb - gratuluje córci!! Ja równiez licze na dziewczynkę natomiast wszystkie podwórkowe wróżki twierdzą,że będzie chłopiec Pożyjemy zobaczymy...Usg mam dopiero w połowie września, nie wiem jak doczekam tego terminu..
Rondzia
Fan(ka)
Mi kazdy mowi,ze tylko w ciazy chodzic powinnam tak ladnie wygladam....no i ze na pewno chlopak bedzie....
Ta...no własnie. Ja tez podobno wygladam rewelacyjnie ale z czego tu sie cieszyc, hehe.
Ale uwaga.... Podobno w poprzedniej ciazy (z chlopcem) wygladalam duzo gorzej. Wiec moze jest jakas nadzieja...
Cześć Kobitki:-)
może znacie jakieś statystyki a propo narodzin pierwszego dziecka -czy jest to częściej po dniu oczekiwanym czy przed? a może w ogóle nie ma żadnej reguły, zaczęłam myśleć o tym kiedy wziąć macierzyński, przed którym chciałam również wykorzystać 11 dniowy urlop i nie wiem czy lepiej zacząć go na kilka dni a może lepiej choć na tydzień wcześniej?myślałyście już o tym
może znacie jakieś statystyki a propo narodzin pierwszego dziecka -czy jest to częściej po dniu oczekiwanym czy przed? a może w ogóle nie ma żadnej reguły, zaczęłam myśleć o tym kiedy wziąć macierzyński, przed którym chciałam również wykorzystać 11 dniowy urlop i nie wiem czy lepiej zacząć go na kilka dni a może lepiej choć na tydzień wcześniej?myślałyście już o tym
mamjakty
styczniówka 2009
Witam, miałam dzis usg ale niesety dzidzia nam nie pokazałam co ma miedzy nózkami..wiec czkma znowu miesiac na nastepne usg, czylu zakupy nadal musze odłozyc..
no szkoda, że się nie dowiedziałaś jaka płeć - ja jutro mam wizytę i obawiam się, że może być podobnie jak u Ciebie - a tak bardzo już chciałabym znać płeć
no ale tak poza tym to wszystko dobrze? pewnie tak - skoro nic nie napisałaś
reklama