reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Pysiu ja Cię też oczywiście pamiętam...fajnie sie spotkać na tak pozytywnym temacie :-)

A płeć nam lekarz podał dość wcześnie bo w prawie 14 tygodniu...W środe mam wizytę więc jak potwierdzi oficjalnie moge zakupy robić :-)

Dużo zdrówka :-)

reklama
Witam ze Śląska!!!

To i ja się przywitam z nową falą styczniowych mamusiek :-) Obecnie mam 2 tygodnie l4 i więcej czasu na pogaduchy :-D

adiva a nie boicie się rozczarownia co do płci, wkońcu bardzo wcześnie się pokazał, aż jestem w szoku :szok: a i mamy podobne terminy porodu :-)

pozdrawiam

mmm...Sama sie zdziwiłam że lekarz już powiedział płeć ale na usg tak mu fajnie miedzy nogi zajżeliśmy że no cóż...To było 4 tygodnie temu i lekarz powiedział mi wyraźnie że na 80% bedzie synek...A potwierdzać bedziemy w środe 13-stego :-) czyli za dwa dni...

To nasza pierwsza dzidzia i walne oklepanym tekstem ale Wszystko Jedno Jaka Płeć...Byle Zdrowe :-) i tego sie trzymajmy ;-)

Cześć dziewczynki.

Właśnie wróciłam ze spaceru. Ale skwar. Normalnie ledwo doszłam. Byłam poszukać jakiś ubrań dla siebie ale nic nie znalazłam:-:)-:)-( No a pilnie potrzebuję jakieś bluzki bo za dwa dni jedziemy na wakacje:sorry2::sorry2:

Ja się podzielę, co mój gin powiedział mi odnośnie seksu w ciąży - miałam małe zagrożenie, bo w pierwszym trymestrze plamiłam. Więc usłyszałam, że:
1) seks to nie tylko stosunek, są inne metody. A jak kobieta się uprze, to potrafi męża nakłonić, żeby nawet jogę potrenował ;-) Więc mam swojego nakłaniać :)
2) jak już bardzo mamy ochotę na stosunek, to mamy to robić powoli i delikatnie. Zresztą duża szansa, że dla mnie tak będzie przyjemniej <co fakt, to fakt - przy zagrożonej ciąży dzikie ekscesy wywoływałyby więcej strachu niż przyjemności>
i 3) "kończyć wszędzie, tylko nie TAM" (sic!). Żeby się prostaglandyny ze spermy nie dostały do macicy i nie wywołały skurczów i zagrożenia poronieniem.

reklama
Do góry