reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

a my pościmy.... jakoś po poronieniu teraz mam straszne obawy :( niby lekarz nic nie mówił, że nie wolno, ale ja jakoś nie potrafię... chociaż chcicę mam ogromniastą :)) ale jakoś dajemy radę ;)

reklama
no u nas tez bez postu...ale ja z reguły mam wieksza ochote niz moj P:-) dlatego musze go wykorzystywać póki jeszcze brzuszek nie przeszkadza i ochota jest:-)

u nas na poczatku było krucho, bo też jakos się bałam choś nie było przeciwskazań... a teraz już jakoś mi strach minął i ochota naszła.. a poza tym trzeba wykorzystać ten okres ciązy bo doznania jakies lepsze jak mniej miejsca w środku hihi.. a raczej to już ostatni raz jak jestem w takim stanie..:)

Ja mam niestety pewne problemy, ale odpowiedni żel pomaga. Poza tym słyszałam/czytałam, że kobiety, które czynnie uprawiają seks w czasie ciąży lepiej znoszą poród - są bardziej elastyczne w środku - taka wewnętrzna gimnastyka :tak:

Nie tylko taka gimnastyka bardzo pomaga:tak::tak: Ja chodziłam na aerobik w wodzie i powiem Wam że poród miałam szybki ( 3 godziny i 10 min) i naprawdę łatwy:tak::tak::tak: Więc bardzo Wam polecam ruch w czasie ciąży:tak::tak:

Cześć laseczki! U mnie z tym seksikiem też jest różnie. Na samym poczatku w ogóle nie miałam ochoty i mój mężuś ubelewał nad tym. Teraz trochę lepiej, ale znowu zmęczenie nie pozwala na częste używanie!

Hmmm jakie wy tu ciekawe tematy macie :-D :-D
No ale sie wproszę i Wam przerwe na chwile ;-)
Juz sie tu kiedyś witałam...ale potem miałam koniec roku i w ogóle sie dużo rzeczy pokręciło no ale postraszyłyście zamykaniem wątku więc stwierdziłam że sobie nie podaruje i trzeba sie znowu odezwać :-)
No to tak dla przypomnienia....Karolina z Opola :-) termin na 29 stycznia...gdzieś tam na liście jestem :-) Witam sie Cieplutko :-)

Ja również chciałabym się przywitać i krótko przedstawić , więc termin porodu mam na 22 Stycznia , Nazywam się Klaudia i jestem ze Szczecina.
No i nie da się ukryć, że mam lekkiego fioła na punkcie moich dwóch kochanych czarnych Labradorów.
Miło mi będzie poznać wszystkie Styczniowe Mamusie:-)

reklama
Do góry