reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Wecik -niskie lozysko jest nibezpieczne w 3 trymestrze,ale czesto bywa tak ze w 2 sie podnosi i wszystko jest w normie.trzeba to kontrolowac. w 2 zadnego niebezpieczenstwa nie ma.

A co do boli glowy,dretwieni rak i innych przyjemnosci ciazy,to nic mnie niestety nie ominia!!!:-:)sorry2:, jeszcze do tego dochodzi bolaca skora. nawe podmuch jakis mnie boli

Witam z ranka :-D:tak:.
U nas pogoda do bani, tylko 17 stopni :crazy::baffled::confused:, ale mam nadzieję, że spacerek z Natalką zaliczymy. Dziś się chyba ponudzimy, bo w TV tylko olimpiada.
Weroniczko, mi też drętwieją w nocy, jak się źle ułożę, albo długo leżę nie zmieniając pozycji :szok::-(. A teraz to mam dziwne bóle łydek, ale nie kurcze. Wczoraj bolała prawa, dziś lewa. Ale w ciąży to chyba normalne.
Dobra, zmykam na śniadanko :happy::-p.

Witajcie dziewczyny! Nawet nie miałam czasu nic napisać. W czwartek z wizyty wróciłam przeszczęśliwa. Z moją dzidzią wszystko w porządku. Fika w brzuszku niesamowicie. No i najważniejsze znam już płeć. Chociaż moja pani ginekolog powiedziała, że na 99%, ale widziałyśmy z takiego przybliżenia, to co ma między nogami, że chyba niemożliwe aby była pomyłka. Otóż w styczniu przyjdzie na świat córunia. Pozdrawiam!

ale Ci fajnie, że znasz już płeć maleństwa :) ja muszę jeszcze dwa tygodnie poczekać, w sumie to już półtora :) mam nadzieję, że wtedy dowiem sie kto mi w brzuszku mieszka :D

Justyna ale Ci zazdroszczę córci:sorry2::sorry2: Moje marzenie ale mało prawdopodobne bo u męża w rodzinie same chłopy. I to kilka pokoleń wstecz:confused::confused: A to niestety facet jest za płeć odpowiedzialny.

reklama
Dziękuję wszystkim za gratulacje. My z mężem szalejemy z radości, że będziemy mieli parkę: Kacperka i Blankę!

22501.jpg

b880c0f159.png

Do góry