reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
Wecik -niskie lozysko jest nibezpieczne w 3 trymestrze,ale czesto bywa tak ze w 2 sie podnosi i wszystko jest w normie.trzeba to kontrolowac. w 2 zadnego niebezpieczenstwa nie ma.
A co do boli glowy,dretwieni rak i innych przyjemnosci ciazy,to nic mnie niestety nie ominia!!!:-sorry2:, jeszcze do tego dochodzi bolaca skora. nawe podmuch jakis mnie boli
A co do boli glowy,dretwieni rak i innych przyjemnosci ciazy,to nic mnie niestety nie ominia!!!:-sorry2:, jeszcze do tego dochodzi bolaca skora. nawe podmuch jakis mnie boli
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Witam z ranka .
U nas pogoda do bani, tylko 17 stopni , ale mam nadzieję, że spacerek z Natalką zaliczymy. Dziś się chyba ponudzimy, bo w TV tylko olimpiada.
Weroniczko, mi też drętwieją w nocy, jak się źle ułożę, albo długo leżę nie zmieniając pozycji :-(. A teraz to mam dziwne bóle łydek, ale nie kurcze. Wczoraj bolała prawa, dziś lewa. Ale w ciąży to chyba normalne.
Dobra, zmykam na śniadanko .
U nas pogoda do bani, tylko 17 stopni , ale mam nadzieję, że spacerek z Natalką zaliczymy. Dziś się chyba ponudzimy, bo w TV tylko olimpiada.
Weroniczko, mi też drętwieją w nocy, jak się źle ułożę, albo długo leżę nie zmieniając pozycji :-(. A teraz to mam dziwne bóle łydek, ale nie kurcze. Wczoraj bolała prawa, dziś lewa. Ale w ciąży to chyba normalne.
Dobra, zmykam na śniadanko .
justyna z wrześni
Wdrożona(y)
Witajcie dziewczyny! Nawet nie miałam czasu nic napisać. W czwartek z wizyty wróciłam przeszczęśliwa. Z moją dzidzią wszystko w porządku. Fika w brzuszku niesamowicie. No i najważniejsze znam już płeć. Chociaż moja pani ginekolog powiedziała, że na 99%, ale widziałyśmy z takiego przybliżenia, to co ma między nogami, że chyba niemożliwe aby była pomyłka. Otóż w styczniu przyjdzie na świat córunia. Pozdrawiam!
mamjakty
styczniówka 2009
ale Ci fajnie, że znasz już płeć maleństwa ja muszę jeszcze dwa tygodnie poczekać, w sumie to już półtora mam nadzieję, że wtedy dowiem sie kto mi w brzuszku mieszka
gemini_bb
Zadomowiona(y)
Justyna - gratuluję córci!
Mamjakty - ja też czekam do następnego poniedzialku. A tak mnie niecierpliwość pożera od środka...
Mamjakty - ja też czekam do następnego poniedzialku. A tak mnie niecierpliwość pożera od środka...
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Justyna ale Ci zazdroszczę córci Moje marzenie ale mało prawdopodobne bo u męża w rodzinie same chłopy. I to kilka pokoleń wstecz A to niestety facet jest za płeć odpowiedzialny.
marylion74
Zadomowiona(y)
Justyna gratuluję dziewczynki
reklama
justyna z wrześni
Wdrożona(y)
Dziękuję wszystkim za gratulacje. My z mężem szalejemy z radości, że będziemy mieli parkę: Kacperka i Blankę!