reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

reklama
Dziewczyny dajcie znać czy [emoji204] przyszła. Trzymam kciuki żeby nie było jej w najbliższych miesiącach. [emoji2960]
Dziewczynki dostałam @ :( Przykro mi bo starania były dosyć intensywne i to na urlopie więc na luzie ! ehh to dopiero i AŻ trzeci nasz nieudany cykl a ja już się tak martwie :( Wiem, że niektórzy się starają dużo dłużej i że za szybko panikuje, ale nie chce tracić czasu więc postanowiliśmy się przebadać w tym miesiącu (mąż nasienie, ja hormony). No i działamy dalej nie poddajemy się :) CIesze się że jestem tutaj z Wami i mogę się wygadać :D do usłyszenia !!!

Dziewczyny dajcie znać czy [emoji204] przyszła. Trzymam kciuki żeby nie było jej w najbliższych miesiącach. [emoji2960]
na razie @ brak. Ale pomyliłam się wtedy, bo jednak na wtorek mi wypada zgodnie z kalendarzem. Także czekam. Cera mi się pogorszyła, piersi bolą i przedwczoraj wyszła mi opryszczka... Także wszelkie objawy zbliżającej się @ ;)

Dziewczynki dostałam @ :( Przykro mi bo starania były dosyć intensywne i to na urlopie więc na luzie ! ehh to dopiero i AŻ trzeci nasz nieudany cykl a ja już się tak martwie :( Wiem, że niektórzy się starają dużo dłużej i że za szybko panikuje, ale nie chce tracić czasu więc postanowiliśmy się przebadać w tym miesiącu (mąż nasienie, ja hormony). No i działamy dalej nie poddajemy się :) CIesze się że jestem tutaj z Wami i mogę się wygadać :D do usłyszenia !!!
Świetnie Cię rozumiem. U mnie też były w tym cyklu wyjątkowo intensywne starania, ale chyba nici i też mi jakoś tak smutno. Również 3 nieudany cykl, ale na razie nie byłam z tym u lekarza. Może po prostu za dużo stresu i zmęczenia pracą. Cięzko ostatnio mam w pracy i jestem przemęczona, mąż też dopiero zakończył ciężki okres w pracy. Wiem, że ludzie się latami starają i by się roześmieli na moje 3 cykle nieudanych starań ;) No ale pierwsze dziecko w pierwszym cyklu wyszło, drugie to w ogóle wpadka mimo zabezpieczeń, więc spodziewałam się szybkiej ciąży przy tak intensywnych staraniach, a tu lipa. No cóż trzeba próbować do skutku.

5 dni do @ Beta <0,2
kiedy najwcześniej można robić betę?
doskonale rozumiem twoje rozgoryczenie, u mnie też 3cykl starań ale jeszcze muszę czekać by dowiedzieć się czy był owocny. Ja się akurat nie nastawiam że cmsie udało w tym cyklu bo w okresie kiedy mogłam mieć dni płodne nie mieliśmy jak tego wykorzystać. Chyba że coś przetrwało ale znając moje szczęście na pewno nie
Świetnie Cię rozumiem. U mnie też były w tym cyklu wyjątkowo intensywne starania, ale chyba nici i też mi jakoś tak smutno. Również 3 nieudany cykl, ale na razie nie byłam z tym u lekarza. Może po prostu za dużo stresu i zmęczenia pracą. Cięzko ostatnio mam w pracy i jestem przemęczona, mąż też dopiero zakończył ciężki okres w pracy. Wiem, że ludzie się latami starają i by się roześmieli na moje 3 cykle nieudanych starań ;) No ale pierwsze dziecko w pierwszym cyklu wyszło, drugie to w ogóle wpadka mimo zabezpieczeń, więc spodziewałam się szybkiej ciąży przy tak intensywnych staraniach, a tu lipa. No cóż trzeba próbować do skutku.
trzymam kciuki żeby jednak ten intensywny cykl byk jak najbardziej owocny 🙃 jakie zabezpieczenie was zawiodło jeśli mogę zapytać?

Co prawda miesiączka planowo na 13.10.2020, ale musiałam już zeobic test tylko nie wiem czy nie za wcześnie 😂
Na teście biel!

reklama
U mnie faktycznie to plamienie rozpoczynające miesiączkę raczej. W nocy wstałam do toalety i wyleciało ze mnie trochę już normalnej krwi. Natomiast dziś od rana znów ledwie plamienie. Dol brzucha pobolewa teraz ciagle, wiec pewnie lada chwila

Do góry