reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Gratuluję [emoji16] jak długo się starałaś i czy brałaś jakieś wspomagacze?
My od lipca ale ze względu na mój wiek (35), Ginka dała Nam pół roku i kazała przyjść z badaniami męża. Na spokojnie podeszliśmy do tematu ale w listopadzie pojawiły się piękne kreski i ogromne rozczarowanie gdy krew wykluczyła ciążę, dlatego teraz tak bardzo bałam się bety. Okazało się , że mój progesteron był na poziomie 1,25 a dla utrzymania ciąży potrzeba min.15 więc dostałam duphaston i eutyrox bo miałam wszelkie objawy niedoczynności choć wyniki nawet przyzwoite.
W tym cyklu poszliśmy naprawdę na całość, po eutyroxie wróciło libido więc się nie oszczędzaliśmy ;) Od 1dc czułam, że się uda a i mąż po maratonie stwierdził, że teraz to się naprawdę postaraliśmy ;)
Testy owu pozytywne przez tydzień, plamienie do momentu zagnieżdżenia, temperatura słaba więc w pewnym momencie przestałam wierzyć intuicji. W 24dc zobaczyłam pierwsze cienie :)
Dzisiaj testy już ładniejsze ale i tak będę panikować długo ;)

Powodzenia w walce o marzenie! Będę zaglądać <3

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny w ostatnim dniu tego nie dla wszystkich szczęśliwego roku.
Zdjęłam dziś stary kalendarz i powiesiłam nowy mówiąc, że w tym nowym roku musi się coś dobrego wydarzyć :)

Jestem właśnie po pregnylu. Pęcherzyki dwie sztuki po 21x19 mm. We wtorek kontrola czy pękły i luteina. Niestety ale wczoraj endo miałam 14 a dziś 11. Ale doktor mówi że to tak pulsacyjnie rośnie. Mam nadzieję że nie spadnie za nisko.

Życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej nawet jeśli na białej sali :) dużo owocnej miłości i żeby ten nowy rok przyniósł nam dwie kreseczki i szczęśliwe rozwiązania :*
Dzięki że jesteście :*

reklama
@Dwa+Trzy gratulacje,miła wiadomość na koniec roku:-)

@kasiula34 to jest artykaina.

U mnie dzisiaj 34dc @nie ma ,testy negatywne,zasmucilo mnie to ,ze tak się rozlegulowalam znowu :-/ z 27 na 34 i więcej to jest dużo, już tak się cieszyłam że mam jakąś regularnoac a tu kicha:-/ trudno mi potem jest te cykle uregulować, a z takimi w ciążę trudno zajsc.
2.01 idę do lekarza jesli mnie nie zaleje.moze on coś pomoze:-)

Życzę Wam spokoju w Nowym Roku i samych radosnych dni:-)
Pozdrawiam!

Do góry