Super! Gratulacje!Tak kończę ten rok 3t3d
BetaHcg 21.6
Trzymajcie kciuki za przyrost
Ja trzymam za Wasze pozytywne testy i owulacyjne i ciążowe
reklama
aniajg2
Fanka BB :)
Gratuluję [emoji16] jak długo się starałaś i czy brałaś jakieś wspomagacze?Tak kończę ten rok 3t3d
BetaHcg 21.6
KiedyPytam
Ale superTak kończę ten rok 3t3d
BetaHcg 21.6
KiedyPytam
Oooo testujemy w podobnym czasie ja też owu dziś lub jutroU mnie dziś tak Jednak coś się zaczyna
Dwa+Trzy
My od lipca ale ze względu na mój wiek (35), Ginka dała Nam pół roku i kazała przyjść z badaniami męża. Na spokojnie podeszliśmy do tematu ale w listopadzie pojawiły się piękne kreski i ogromne rozczarowanie gdy krew wykluczyła ciążę, dlatego teraz tak bardzo bałam się bety. Okazało się , że mój progesteron był na poziomie 1,25 a dla utrzymania ciąży potrzeba min.15 więc dostałam duphaston i eutyrox bo miałam wszelkie objawy niedoczynności choć wyniki nawet przyzwoite.Gratuluję [emoji16] jak długo się starałaś i czy brałaś jakieś wspomagacze?
W tym cyklu poszliśmy naprawdę na całość, po eutyroxie wróciło libido więc się nie oszczędzaliśmy Od 1dc czułam, że się uda a i mąż po maratonie stwierdził, że teraz to się naprawdę postaraliśmy
Testy owu pozytywne przez tydzień, plamienie do momentu zagnieżdżenia, temperatura słaba więc w pewnym momencie przestałam wierzyć intuicji. W 24dc zobaczyłam pierwsze cienie
Dzisiaj testy już ładniejsze ale i tak będę panikować długo
Powodzenia w walce o marzenie! Będę zaglądać <3
Ostatnia edycja:
bleucoco
Powodzenia kochana U mnie terminowo 31.12-01.01 ale pro forma rozciągniemy też na 2-3.01Oooo testujemy w podobnym czasie ja też owu dziś lub jutro
KiedyPytam
No u mnie przytulanki były w sobotę rano, wczoraj rano. I będą dopiero mogły być po sylwestrze tzn. bardzo wczesne rano nowego roku bo jesteśmy w drodze i na imprezie. Mam nadzieję że to wystarczy.Powodzenia kochana U mnie terminowo 31.12-01.01 ale pro forma rozciągniemy też na 2-3.01
KiedyPytam
Hej dziewczyny w ostatnim dniu tego nie dla wszystkich szczęśliwego roku.
Zdjęłam dziś stary kalendarz i powiesiłam nowy mówiąc, że w tym nowym roku musi się coś dobrego wydarzyć
Jestem właśnie po pregnylu. Pęcherzyki dwie sztuki po 21x19 mm. We wtorek kontrola czy pękły i luteina. Niestety ale wczoraj endo miałam 14 a dziś 11. Ale doktor mówi że to tak pulsacyjnie rośnie. Mam nadzieję że nie spadnie za nisko.
Życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej nawet jeśli na białej sali dużo owocnej miłości i żeby ten nowy rok przyniósł nam dwie kreseczki i szczęśliwe rozwiązania :*
Dzięki że jesteście :*
Zdjęłam dziś stary kalendarz i powiesiłam nowy mówiąc, że w tym nowym roku musi się coś dobrego wydarzyć
Jestem właśnie po pregnylu. Pęcherzyki dwie sztuki po 21x19 mm. We wtorek kontrola czy pękły i luteina. Niestety ale wczoraj endo miałam 14 a dziś 11. Ale doktor mówi że to tak pulsacyjnie rośnie. Mam nadzieję że nie spadnie za nisko.
Życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej nawet jeśli na białej sali dużo owocnej miłości i żeby ten nowy rok przyniósł nam dwie kreseczki i szczęśliwe rozwiązania :*
Dzięki że jesteście :*
reklama
Asia28BK
@Dwa+Trzy gratulacje,miła wiadomość na koniec roku:-)
@kasiula34 to jest artykaina.
U mnie dzisiaj 34dc @nie ma ,testy negatywne,zasmucilo mnie to ,ze tak się rozlegulowalam znowu :-/ z 27 na 34 i więcej to jest dużo, już tak się cieszyłam że mam jakąś regularnoac a tu kicha:-/ trudno mi potem jest te cykle uregulować, a z takimi w ciążę trudno zajsc.
2.01 idę do lekarza jesli mnie nie zaleje.moze on coś pomoze:-)
Życzę Wam spokoju w Nowym Roku i samych radosnych dni:-)
Pozdrawiam!
@kasiula34 to jest artykaina.
U mnie dzisiaj 34dc @nie ma ,testy negatywne,zasmucilo mnie to ,ze tak się rozlegulowalam znowu :-/ z 27 na 34 i więcej to jest dużo, już tak się cieszyłam że mam jakąś regularnoac a tu kicha:-/ trudno mi potem jest te cykle uregulować, a z takimi w ciążę trudno zajsc.
2.01 idę do lekarza jesli mnie nie zaleje.moze on coś pomoze:-)
Życzę Wam spokoju w Nowym Roku i samych radosnych dni:-)
Pozdrawiam!