reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Witajcie jestem tu nowa , staramy się o dziecko z mężem hm od 2 tygodni 😊 postawiłam na testy owulacyjne, czy to możliwe że druga kreska pojawiła sie dopiero 20 dnia cyklu ? według instrukcji już nie miałam ich w ogóle nie robić a tu zaskoczenie
Ja mam tak późno owulację więc moze być że dopiero się u ciebie pojawila.

reklama
Hej,

Też jestem nowa. O dziecko staram się... Od tego cyklu i nie spodziewalam się że tak szybko moze się udać. Ale proszę o pomoc panie które w ciazy już były...
Wczoraj miałam dostać miesiączkę. Nie dostalam i zrobilam rano dwa testy. Pink mega czuły ledwo widoczna kreska. Drugi Bobo test wyrazniejsza.

Dzis powtórzyłam Bobo i prawie kreska identyczna. Jednym słowem to chyba ciąża mimo iż kreska blada.

JJutro idę na betę. Zobaczymy

Załączniki

• MmsCamera_2019-12-28-13-51-27.jpg
    MmsCamera_2019-12-28-13-51-27.jpg
    192,5 KB · Wyświetleń: 109
  • IMG_20191229_101928.jpg
    IMG_20191229_101928.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 107
Hej,

Też jestem nowa. O dziecko staram się... Od tego cyklu i nie spodziewalam się że tak szybko moze się udać. Ale proszę o pomoc panie które w ciazy już były...
Wczoraj miałam dostać miesiączkę. Nie dostalam i zrobilam rano dwa testy. Pink mega czuły ledwo widoczna kreska. Drugi Bobo test wyrazniejsza.

Dzis powtórzyłam Bobo i prawie kreska identyczna. Jednym słowem to chyba ciąża mimo iż kreska blada.

JJutro idę na betę. Zobaczymy
Wow no to gratulacje!

reklama
Dziewczyny!!! Szczęśliwego Nowego Roku dla Was !!! Powiem Wam tak, ten mc były płodne w Święta i... No jakoś na luzie było, tzn żadnych testów, żadnych obserwacji, jak mieliśmy ochotę to dzialalismy, relaks, winko...A że oboje mieliśmy w Święta wolne to praktycznie przytulanki codziennie hahaha. Ale coz poczekamy , zobaczymy ;)

Do góry