reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny!!! Szczęśliwego Nowego Roku dla Was !!! Powiem Wam tak, ten mc były płodne w Święta i... No jakoś na luzie było, tzn żadnych testów, żadnych obserwacji, jak mieliśmy ochotę to dzialalismy, relaks, winko...A że oboje mieliśmy w Święta wolne to praktycznie przytulanki codziennie hahaha. Ale coz poczekamy , zobaczymy ;)
Ja miałam owu w wigilię. Kurcze teraz nie wiadomo czy na sylwestra można się napić. Na testy za wcześnie

reklama
Ja miałam owu w wigilię. Kurcze teraz nie wiadomo czy na sylwestra można się napić. Na testy za wcześnie
Ja dla zasady nie piłam... Ale ale dzis czuje się fatalnie boli mnie trochę brzuch a właściwie tak ciągnie. Kreski dalej blade ale najbardziej martwi mnie moja morfologia myslalam ze jest w porządku a jest tragedia... A na betę czekam dalej...

Ja dla zasady nie piłam... Ale ale dzis czuje się fatalnie boli mnie trochę brzuch a właściwie tak ciągnie. Kreski dalej blade ale najbardziej martwi mnie moja morfologia myslalam ze jest w porządku a jest tragedia... A na betę czekam dalej...
Ja nie mam żadnych objawów. Dosłownie nic nie czuję, jedynie może sporo mlecznego śluzu mam. Dziś 25 d.c, 6 dpo

Kochane, w tym miesiącu o dziwo nie mialam śluzu typowo płodnego (tego rozciągliwego). Bolą mnie jajniki od pierwszego dnia okresu okołoowulacyjnego (raz na kilka dni). Szyjka macicy podniosła się na kilka dni, ale wydaje mi się, że zaczęła się już opuszczać. Owu miałam przewidziane dopiero na 31.12 albo 01.01, więc daleko od pierwszych objawów owu, które pojawiły się 25-26.12.

@ miałam 15-19.12, testowaliśmy 21, 23, 26, 28, 29 grudnia, a więc zaraz po zakończeniu plamień po @. Cykl mam zawsze min. 31 dniowy, czasem tylko zdarzą się dzień-dwa dni dłuższe, ale nigdy krótsze. Test owu wczorajszy negatywny, ale dużo siusiam od kilku dni, więc już sama nie wiem.

Myślicie, że ten ostatni cykl w tym roku stracony?

Hej dziewczyny. A ja dzisiaj po wizycie. W każdym jajniku mam po jednym pęcherzyku po 20 mm. Jutro o 11 mam wpaść na szybką wizytę i dostanę Pregnyl. Ale tylko 5000 jednostek mi zapisała. Bo to inna lekarka.ale w klinice tej mojej lekarki. Więc owu się szykuje może jutro może pojutrze. Endo 14 mm. Także jest nadzieja. Na moja krótka fazę lutealna nic nie zarządziła jedynie mam w tym cyklu spróbować z luteina 3x2 dziennie.

Mi się dopiero dzisiaj zaczął . Testy co rano pozytywne a w dzień i wieczorem negatywne. Ale już dzisiaj nie robiłam bo i tak idę na USG o 11.
U mnie dziś tak :) Jednak coś się zaczyna :)

Załączniki

• 837DBF2E-771B-4314-9132-80807EDDBC18.jpeg
    837DBF2E-771B-4314-9132-80807EDDBC18.jpeg
    212,8 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry