reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dostałam dziś plamień, 7 dni po owulacji. Niby na razie niewielkie, brązowe. Może to juz @. Jakby jakies kłucie w podbrzuszu... ech zwariować można. Jak sie rozkręci @ to dziś opije ten nieudany 2019 r. Dodam, ze od 5 dni biorę Duphaston

reklama
@Dwa+Trzy gratulacje,miła wiadomość na koniec roku:-)

@kasiula34 to jest artykaina.

U mnie dzisiaj 34dc @nie ma ,testy negatywne,zasmucilo mnie to ,ze tak się rozlegulowalam znowu :-/ z 27 na 34 i więcej to jest dużo, już tak się cieszyłam że mam jakąś regularnoac a tu kicha:-/ trudno mi potem jest te cykle uregulować, a z takimi w ciążę trudno zajsc.
2.01 idę do lekarza jesli mnie nie zaleje.moze on coś pomoze:-)

Życzę Wam spokoju w Nowym Roku i samych radosnych dni:-)
Pozdrawiam!
Dziękuję Ci bardzo [emoji847]

Dostałam dziś plamień, 7 dni po owulacji. Niby na razie niewielkie, brązowe. Może to juz @. Jakby jakies kłucie w podbrzuszu... ech zwariować można. Jak sie rozkręci @ to dziś opije ten nieudany 2019 r. Dodam, ze od 5 dni biorę Duphaston
No to ja tak samo plamie po dupku. :/
Ja w tym cyklu plamiłam przy duphastonie od owulacji do dnia zagnieżdżenia :)
Wszystko się może zdarzyć :)

No u mnie przytulanki były w sobotę rano, wczoraj rano. I będą dopiero mogły być po sylwestrze tzn. bardzo wczesne rano nowego roku bo jesteśmy w drodze i na imprezie. Mam nadzieję że to wystarczy. 😳
Będzie dobrze, nie myśl o tym :) My już robotę zrobiliśmy po południu także się udało, bo wydaje mi się, że to jednak dziś lub max jutro, bo wczoraj miałam silne kłucia jajników a dziś już nic tylko dużo siusiam. Niestety chyba coś mnie bierze. Dobrze, że w tym roku Sylwester na spokojnie :) Bawcie się dobrze!

Dziewczyny !
U mnie dzisiaj przyszedł @ po 32 dniach , już się wybierałam do apteki po test... i znowu lipa. I wiecie co? Kończę z tym wszystkim! Z mierzeniem, sprawdzaniem, liczeniem.... obłędu można dostać! Nowy Rok, nowe postanowienie!! Mam to wszystko gdzieś! Albo samo przyjdzie albo nie! Prędzej oszaleje z nerwów niż zajdę jak tak dalej pójdzie! Być może nie jest nam to pisane, albo zbyt się spinamy o to wszystko i dlatego nic z tego nie wychodzi!
Wiec koniec z tym!
Życzę Wam i sobie aby ten Nowy Rok był dla nas wszystkich szczęśliwy i radosny! Abyśmy korzystały z życia [emoji41] były zadowolone i pełne pasji, a nie wiecznie odliczające czy to dziś czy nie dziś! Tym nastawionym mega, życzę wytrwałości i energii w tym wszystkim! Bądźcie szczęśliwe!!!
Do siego roku!

Dziewczynki chce wam życzyć aby 2020 był rokiem w którym pojawia się dzieciątka , zeby nasze starania były owocne .

Ja dostałam okres i dzwoniłam do lekarza , kazał przyjechać w czwartek rano i zrobić estrogen i progesteron i pierwszy zastrzyk wezmę . Maszyna ruszyła 🥰

reklama
Do góry