reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dostałam dziś plamień, 7 dni po owulacji. Niby na razie niewielkie, brązowe. Może to juz @. Jakby jakies kłucie w podbrzuszu... ech zwariować można. Jak sie rozkręci @ to dziś opije ten nieudany 2019 r. Dodam, ze od 5 dni biorę Duphaston

reklama
@Dwa+Trzy gratulacje,miła wiadomość na koniec roku:-)

@kasiula34 to jest artykaina.

U mnie dzisiaj 34dc @nie ma ,testy negatywne,zasmucilo mnie to ,ze tak się rozlegulowalam znowu :-/ z 27 na 34 i więcej to jest dużo, już tak się cieszyłam że mam jakąś regularnoac a tu kicha:-/ trudno mi potem jest te cykle uregulować, a z takimi w ciążę trudno zajsc.
2.01 idę do lekarza jesli mnie nie zaleje.moze on coś pomoze:-)

Życzę Wam spokoju w Nowym Roku i samych radosnych dni:-)
Pozdrawiam!
Dziękuję Ci bardzo [emoji847]

Dostałam dziś plamień, 7 dni po owulacji. Niby na razie niewielkie, brązowe. Może to juz @. Jakby jakies kłucie w podbrzuszu... ech zwariować można. Jak sie rozkręci @ to dziś opije ten nieudany 2019 r. Dodam, ze od 5 dni biorę Duphaston
No to ja tak samo plamie po dupku. :/
Ja w tym cyklu plamiłam przy duphastonie od owulacji do dnia zagnieżdżenia :)
Wszystko się może zdarzyć :)

No u mnie przytulanki były w sobotę rano, wczoraj rano. I będą dopiero mogły być po sylwestrze tzn. bardzo wczesne rano nowego roku bo jesteśmy w drodze i na imprezie. Mam nadzieję że to wystarczy. 😳
Będzie dobrze, nie myśl o tym :) My już robotę zrobiliśmy po południu także się udało, bo wydaje mi się, że to jednak dziś lub max jutro, bo wczoraj miałam silne kłucia jajników a dziś już nic tylko dużo siusiam. Niestety chyba coś mnie bierze. Dobrze, że w tym roku Sylwester na spokojnie :) Bawcie się dobrze!

Dziewczyny !
U mnie dzisiaj przyszedł @ po 32 dniach , już się wybierałam do apteki po test... i znowu lipa. I wiecie co? Kończę z tym wszystkim! Z mierzeniem, sprawdzaniem, liczeniem.... obłędu można dostać! Nowy Rok, nowe postanowienie!! Mam to wszystko gdzieś! Albo samo przyjdzie albo nie! Prędzej oszaleje z nerwów niż zajdę jak tak dalej pójdzie! Być może nie jest nam to pisane, albo zbyt się spinamy o to wszystko i dlatego nic z tego nie wychodzi!
Wiec koniec z tym!
Życzę Wam i sobie aby ten Nowy Rok był dla nas wszystkich szczęśliwy i radosny! Abyśmy korzystały z życia [emoji41] były zadowolone i pełne pasji, a nie wiecznie odliczające czy to dziś czy nie dziś! Tym nastawionym mega, życzę wytrwałości i energii w tym wszystkim! Bądźcie szczęśliwe!!!
Do siego roku!

Dziewczynki chce wam życzyć aby 2020 był rokiem w którym pojawia się dzieciątka , zeby nasze starania były owocne .

Ja dostałam okres i dzwoniłam do lekarza , kazał przyjechać w czwartek rano i zrobić estrogen i progesteron i pierwszy zastrzyk wezmę . Maszyna ruszyła 🥰

reklama
Do góry