reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Gratuluję [emoji16] jak długo się starałaś i czy brałaś jakieś wspomagacze?
My od lipca ale ze względu na mój wiek (35), Ginka dała Nam pół roku i kazała przyjść z badaniami męża. Na spokojnie podeszliśmy do tematu ale w listopadzie pojawiły się piękne kreski i ogromne rozczarowanie gdy krew wykluczyła ciążę, dlatego teraz tak bardzo bałam się bety. Okazało się , że mój progesteron był na poziomie 1,25 a dla utrzymania ciąży potrzeba min.15 więc dostałam duphaston i eutyrox bo miałam wszelkie objawy niedoczynności choć wyniki nawet przyzwoite.
W tym cyklu poszliśmy naprawdę na całość, po eutyroxie wróciło libido więc się nie oszczędzaliśmy ;) Od 1dc czułam, że się uda a i mąż po maratonie stwierdził, że teraz to się naprawdę postaraliśmy ;)
Testy owu pozytywne przez tydzień, plamienie do momentu zagnieżdżenia, temperatura słaba więc w pewnym momencie przestałam wierzyć intuicji. W 24dc zobaczyłam pierwsze cienie :)
Dzisiaj testy już ładniejsze ale i tak będę panikować długo ;)

Powodzenia w walce o marzenie! Będę zaglądać <3

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny w ostatnim dniu tego nie dla wszystkich szczęśliwego roku.
Zdjęłam dziś stary kalendarz i powiesiłam nowy mówiąc, że w tym nowym roku musi się coś dobrego wydarzyć :)

Jestem właśnie po pregnylu. Pęcherzyki dwie sztuki po 21x19 mm. We wtorek kontrola czy pękły i luteina. Niestety ale wczoraj endo miałam 14 a dziś 11. Ale doktor mówi że to tak pulsacyjnie rośnie. Mam nadzieję że nie spadnie za nisko.

Życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej nawet jeśli na białej sali :) dużo owocnej miłości i żeby ten nowy rok przyniósł nam dwie kreseczki i szczęśliwe rozwiązania :*
Dzięki że jesteście :*

reklama
@Dwa+Trzy gratulacje,miła wiadomość na koniec roku:-)

@kasiula34 to jest artykaina.

U mnie dzisiaj 34dc @nie ma ,testy negatywne,zasmucilo mnie to ,ze tak się rozlegulowalam znowu :-/ z 27 na 34 i więcej to jest dużo, już tak się cieszyłam że mam jakąś regularnoac a tu kicha:-/ trudno mi potem jest te cykle uregulować, a z takimi w ciążę trudno zajsc.
2.01 idę do lekarza jesli mnie nie zaleje.moze on coś pomoze:-)

Życzę Wam spokoju w Nowym Roku i samych radosnych dni:-)
Pozdrawiam!

Do góry