Racuszek
Zaciekawiona BB
No pewnie, ze dam! Ty tez koniecznie napisz co i jakOczywiście dasz znać jak zrobisz prawda?[emoji4] ja tu mocno kciuki trzymam[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie, ze dam! Ty tez koniecznie napisz co i jakOczywiście dasz znać jak zrobisz prawda?[emoji4] ja tu mocno kciuki trzymam[emoji4]
A ile masz lat? Ja 32 i to będzie właśnie moje pierwsze dziecko.
Ja o Pierwsze. Nie mam jeszcze Dzieci.Wiatraki, AniaIN, ale Wy starcie się o kolejne a nie o pierwsze dziecko jak ja. Więc to też inaczej.
Enej, jak ustanie krwawienie pójdź do lekarza na usg. U mnie po ok miesiącu czasu nie było już śladu po ciąży. Ty miałaś większą betę więc może trochę dłużej to potrwać.
U mnie też było sporo krwi ze skrzepami. To dziwne, że u Ciebie tylko plamienia, może to dopiero początek? Bo u mnie na początku też były tylko plamienia.
Hej ! Ja tez bylam zalamana jak dowiedzialam sie ze mam PCOS a w gratisie Hashimoto. Ale Gin powiedziala ze szybko wszystko wyregulujemy dostalam Metformax i Ovulomed max. Codziennie po jednym, i po 1,5 miesiaca widac ogromna roznice.Hej mi ten tydzień minął strasznie...płacz, załamanie psychiczne wręcz coś w rodzaju depresji...wiadomość o PCOS wybiła mnie z rytmu i zmieniła całkiem inne nastawienie do starań...ale to był tamten tydzień a ten co nadchodzi przez niedzielną nostalgie będzie całkiem inny dzięki mojemu mężowi który wspiera bo zamierzam się starać jak tylko mogę i kiedy mogę i nikt mi w tym nie przeszkodzi!! Nie wiadomo ile to potrwa ale zamierzamy walczyć! Wizytę u lekarza mam w piątek trzymajcie kciuki żeby powiedział że nie jestem beznadziejnym przypadkiem. Jak to mój brat mówi...dopóki walczę jestem zwycięzcą [emoji16]
Spazientito uspokój się, idź do lekarza, to jeszcze nie musi o niczym świadczyć. Moja znajoma też plamila na początku ciazy i też ją bolał brzuch a zaraz ma rozwiązanie. Wiem, że myślisz teraz o najgorszym i wcale się nie dziwię ale stres tylko pogarsza.
Był jakiś odstęp między nimi? Bo mi się wczoraj czarne skończyły.. brzuch trochę boli i tyle..Ja o Pierwsze. Nie mam jeszcze Dzieci.
Enej u mnie zaczęły się plamienia aż czarne, a potem miałam krwawienie...