reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Jeśli bezzapachowe to nie ma się co martwić. Wydaje mi się, że to kwestia hormonów. Ja mam takie przy wzroście progesteronu w fazie lutealnej.

Ok, dzisiaj robiłam badania krwi...tsh, ft3,ft4, anty-tpo i anty-tg..no i właśnie dodatkowo zrobiłam sobie progesteron i prolaktynę :) dzisiaj 22dc, równo za tydzień powinnam dostać @... oby nie! :D

reklama
Spazientito uspokój się, idź do lekarza, to jeszcze nie musi o niczym świadczyć. Moja znajoma też plamila na początku ciazy i też ją bolał brzuch a zaraz ma rozwiązanie. Wiem, że myślisz teraz o najgorszym i wcale się nie dziwię ale stres tylko pogarsza.
ja tez kilka dni plamilam na brazowo, spokojnie

A ja właśnie dziś kończę 31lat.. i jak na złość od rana dzwonią z życzeniami szczęścia i spełnienia marzeń..
Kochana, wiem, że teraz jedyne co czujesz to żal, ból i smutek, ale pomysl ilu masz cudownych ludzi wokół siebie, którzy życzą Ci szczęścia. :*
Uwierz w to, ze uda się następnym razem [emoji3590]
I ja Tobie życzę jakiegoś chociaż najmniejszego promyczka słońca w tych ciężkich chwilach i żebyś zawsze miała wsparcie najbliższych :* dużo zdrowka i siły [emoji3590]

A ja właśnie dziś kończę 31lat.. i jak na złość od rana dzwonią z życzeniami szczęścia i spełnienia marzeń..
Niech dzwonią! :) zbieraj życzenia, dobrą energię od ludzi... ja też kochana, życzę Ci spełnienia:* przechodzisz bardzo trudne chwile, ale wszystko się zmienia. Dla Ciebie też się zmieni choć to teraz wydaje się odległe.

Kochane jak u Was wyglądają piersi przed @? Chodzi mi o to, czy może nie macie problemów z powiększeniem gruczołów? W tym miesiącu bardzo bolą mnie piersi, mój niemąż wyczuł „gulki” po bokach piersi i od wewnątrz. Bolą :(
U mnie tak jest z ok 1.5 tyg zawsze przed @ i tak mam od jakis 3- 4 mc odkąd zaczęliśmy się starać o.dziecko. wcześniej nigdy tak nie miałam

reklama
Do góry