JestemA
Fanka BB :)
Trzeba płacićHej Czy ktoś orientuje się czy za przechowywanie zarodków z procedury przed dofinansowaniem tj z 2021 roku nadal trzeba płacić za kolejny rok czy jest to też refundowane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba płacićHej Czy ktoś orientuje się czy za przechowywanie zarodków z procedury przed dofinansowaniem tj z 2021 roku nadal trzeba płacić za kolejny rok czy jest to też refundowane?
Haha ja też jakaś wygłodzona, ale to może po wczorajszych emocjachBosz, ja nie wiem czy to progesteron czy co ale mam dzisiaj taki apetyt że zjadłabym konia z kopytami Do tego chyba ze zmęczenia wk***iona jakaś chodzę czuje się jakbym miała PMS. Do tego najchętniej napiłabym się wina i zapaliła smakowe powietrze Może to dobry znak
spoko, ja jestem przed owulacją i miałam niesmaowitą ochotę się nawpierdalać. I tak też uczyniłamBosz, ja nie wiem czy to progesteron czy co ale mam dzisiaj taki apetyt że zjadłabym konia z kopytami Do tego chyba ze zmęczenia wk***iona jakaś chodzę czuje się jakbym miała PMS. Do tego najchętniej napiłabym się wina i zapaliła smakowe powietrze Może to dobry znak
może tak być człowiek zalatany i w emocjach cały dzień potem się nadrabiaHaha ja też jakaś wygłodzona, ale to może po wczorajszych emocjach
Hahah na zdrowiespoko, ja jestem przed owulacją i miałam niesmaowitą ochotę się nawpierdalać. I tak też uczyniłam
jutro mnie czeka bida jeśli chodzi o jedzenie, także cóż zrobić ale tez dziś naprawdę fajnie poćwiczyłam, więc należy mi sięHahah na zdrowie
Trzymamy mocno kciuki! Będziesz miała też biopsję endometrium?jutro mnie czeka bida jeśli chodzi o jedzenie, także cóż zrobić ale tez dziś naprawdę fajnie poćwiczyłam, więc należy mi się
no właśnie nie wiem. Miałam już leczone te osrane cd138 więc mam nadzieje, że nie odnowiło się.Trzymamy mocno kciuki! Będziesz miała też biopsję endometrium?