Odstawiłam, w SB już nie brałam.Witam kobitki
Enej czy Ty odstawiłaś dupka?
reklama
Patryśka00
Zaciekawiona BB
Razem raźniej
Jak długi masz cykl? U mnie średnia to 31-32 dni, ale w przeciągu ostatniego 1,5 roku zdarzył się zarówno cykl 26 dniowy, jak i 36 dniowy, wiec sama już nie wiem jak liczyć :/
A jak byłam młodsza, to miałam miesiąc w miesiąc 28 dni, to były czasy
Miałam co 28 dni ale ja jestem miesiąc po odstawieniu hormonów także narazie nie wiem [emoji4] bo przy PCOS miałam od 15 do 56... powiem Ci ze ja tez nie wiem jak liczyć nawet nie wiem co z moja owulacja wiec idę w ciemno. Myślałam ze będę miała jakieś przeczucia czy coś ale nic nie ma. Czasami coś mnie ukuje w podbrzuszu ale to tyle. @ powinnam dostać w niedziele/poniedziałek za tydzień. I wszytsko będzie jasne[emoji4] a razem zdecydowanie raźniej [emoji4]
Racuszek
Zaciekawiona BB
[GROUP=][/GROUP]
Zamówiłam sobie w aptece 30szt testów owulacyjnych i od przyszłego cyklu będę polować na dobry moment
U mnie tak samo, niedziela lub poniedziałekMiałam co 28 dni ale ja jestem miesiąc po odstawieniu hormonów także narazie nie wiem [emoji4] bo przy PCOS miałam od 15 do 56... powiem Ci ze ja tez nie wiem jak liczyć nawet nie wiem co z moja owulacja wiec idę w ciemno. Myślałam ze będę miała jakieś przeczucia czy coś ale nic nie ma. Czasami coś mnie ukuje w podbrzuszu ale to tyle. @ powinnam dostać w niedziele/poniedziałek za tydzień. I wszytsko będzie jasne[emoji4] a razem zdecydowanie raźniej [emoji4]
Zamówiłam sobie w aptece 30szt testów owulacyjnych i od przyszłego cyklu będę polować na dobry moment
Patryśka00
Zaciekawiona BB
[GROUP=][/GROUP]
U mnie tak samo, niedziela lub poniedziałek
U mnie testy w łazience tez czekają [emoji4][emoji23] ale narazie jestem na wakacjach za granicą i stwierdzialam ze może wszytsko się poprzestawiać i jak nie wyjdzie to testy zastosuje [emoji4] swoją droga mam nadzieje ze jeśli juz się udało to lot 3h w sobotę nie zaszkodzi.
To dobrze że odstawiłaśOdstawiłam, w SB już nie brałam.
A czy tkanka wyszła u mnie poleciało raz krew poszła z tkanka i później płakałam przez 5dni
A u mnie ciągle takie czarne plamienia ale coraz mniej. To tak ma wyglądać?To dobrze że odstawiłaś
A czy tkanka wyszła u mnie poleciało raz krew poszła z tkanka i później płakałam przez 5dni
Racuszek
Zaciekawiona BB
Ja mam za sobą 2x lot po 13h w każda stronę i tez jest, ciekawa, czy wpłynie to na długość cyklu...U mnie testy w łazience tez czekają [emoji4][emoji23] ale narazie jestem na wakacjach za granicą i stwierdzialam ze może wszytsko się poprzestawiać i jak nie wyjdzie to testy zastosuje [emoji4] swoją droga mam nadzieje ze jeśli juz się udało to lot 3h w sobotę nie zaszkodzi.
Masz zamiar robić test wcześniej, czy dopiero w terminie @?
Nie wiem do końca ale u mnie poszło sporo krwi no i ta tkanka u ciebie się pojawiła?A u mnie ciągle takie czarne plamienia ale coraz mniej. To tak ma wyglądać?
Patryśka00
Zaciekawiona BB
Ja mam za sobą 2x lot po 13h w każda stronę i tez jest, ciekawa, czy wpłynie to na długość cyklu...
Masz zamiar robić test wcześniej, czy dopiero w terminie @?
Jestem twarda i wcześniej nie zrobię [emoji4] bo jak nie wyjdzie to będę świrować [emoji23] a Ty?
reklama
Nie wiem. A jak to wygląda? Bo u mnie to jakieś plamienia jakieś takie drobne czarne kropeczki na WC przy sikaniu widzę ale żadnych większych skrzepów czy coś to nie widzę jeszczeNie wiem do końca ale u mnie poszło sporo krwi no i ta tkanka u ciebie się pojawiła?