reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Razem raźniej ;)
Jak długi masz cykl? U mnie średnia to 31-32 dni, ale w przeciągu ostatniego 1,5 roku zdarzył się zarówno cykl 26 dniowy, jak i 36 dniowy, wiec sama już nie wiem jak liczyć :/
A jak byłam młodsza, to miałam miesiąc w miesiąc 28 dni, to były czasy :D

Miałam co 28 dni ale ja jestem miesiąc po odstawieniu hormonów także narazie nie wiem [emoji4] bo przy PCOS miałam od 15 do 56... powiem Ci ze ja tez nie wiem jak liczyć nawet nie wiem co z moja owulacja wiec idę w ciemno. Myślałam ze będę miała jakieś przeczucia czy coś ale nic nie ma. Czasami coś mnie ukuje w podbrzuszu ale to tyle. @ powinnam dostać w niedziele/poniedziałek za tydzień. I wszytsko będzie jasne[emoji4] a razem zdecydowanie raźniej [emoji4]

[GROUP=][/GROUP]
Miałam co 28 dni ale ja jestem miesiąc po odstawieniu hormonów także narazie nie wiem [emoji4] bo przy PCOS miałam od 15 do 56... powiem Ci ze ja tez nie wiem jak liczyć nawet nie wiem co z moja owulacja wiec idę w ciemno. Myślałam ze będę miała jakieś przeczucia czy coś ale nic nie ma. Czasami coś mnie ukuje w podbrzuszu ale to tyle. @ powinnam dostać w niedziele/poniedziałek za tydzień. I wszytsko będzie jasne[emoji4] a razem zdecydowanie raźniej [emoji4]
U mnie tak samo, niedziela lub poniedziałek :)

Zamówiłam sobie w aptece 30szt testów owulacyjnych i od przyszłego cyklu będę polować na dobry moment :D

[GROUP=][/GROUP]

U mnie tak samo, niedziela lub poniedziałek :)

Zamówiłam sobie w aptece 30szt testów owulacyjnych i od przyszłego cyklu będę polować na dobry moment :D

U mnie testy w łazience tez czekają [emoji4][emoji23] ale narazie jestem na wakacjach za granicą i stwierdzialam ze może wszytsko się poprzestawiać i jak nie wyjdzie to testy zastosuje [emoji4] swoją droga mam nadzieje ze jeśli juz się udało to lot 3h w sobotę nie zaszkodzi.

U mnie testy w łazience tez czekają [emoji4][emoji23] ale narazie jestem na wakacjach za granicą i stwierdzialam ze może wszytsko się poprzestawiać i jak nie wyjdzie to testy zastosuje [emoji4] swoją droga mam nadzieje ze jeśli juz się udało to lot 3h w sobotę nie zaszkodzi.
Ja mam za sobą 2x lot po 13h w każda stronę i tez jest, ciekawa, czy wpłynie to na długość cyklu...
Masz zamiar robić test wcześniej, czy dopiero w terminie @?

reklama
Do góry