reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Hej ! Ja tez bylam zalamana jak dowiedzialam sie ze mam PCOS a w gratisie Hashimoto. Ale Gin powiedziala ze szybko wszystko wyregulujemy dostalam Metformax i Ovulomed max. Codziennie po jednym, i po 1,5 miesiaca widac ogromna roznice.
Wiec nie ma sie czym zalamywac tylko działać!
Jak u Ciebie sytuacja Kochana??? :)
Dziewczyny jestem załamana. W nocy raz dość mocno zabolał mnie brzuch. Myślałam, że to wzdęcia, ale rano sprawdziłam szyjkę. I w załączniku co tam było. Chce mi się ryczeć, nie wiem co mam robić. Zobacz załącznik 1020095Zobacz załącznik 1020096Zobacz załącznik 1020098
Nie panikuj, może progesteron ciut za niski... Dobrze ze idziesz do ginekologa, daj znać jak najprędzej co i jak :* ale wierzę że będzie dobrze.
I posłuchaj @Wiatraki, nie sprawdzaj szyjki. Sama możesz się podrażnic bądź skaleczyc i po co wtedy stres??

Spokojnie Kochana to może być niedobór progesteronu i to wszystko miałaś w tamt6m tygodniu już takie plamienie z tego co kojarzę, także spokojnie a już na pewno nie gadaj tej szyjki, tak wszystko jest mega ukrwione i mogłaś też coś podraznic

Dziewczyny, czego skutkiem mogą być takie żółte maziste, gęste upławy? Po owulacji były bardziej galaretowate, takie mleczne.. a teraz codziennie borykam się z tymi żółtymi do tego stopnia, że muszę wymieniać wkładkę kilka razy dziennie..bezzapachowe

Ostatnia edycja:
Kochane jak u Was wyglądają piersi przed @? Chodzi mi o to, czy może nie macie problemów z powiększeniem gruczołów? W tym miesiącu bardzo bolą mnie piersi, mój niemąż wyczuł „gulki” po bokach piersi i od wewnątrz. Bolą :(

Dziewczyny, czego skutkiem mogą być takie żółte maziste, gęste upławy? Po owulacji były bardziej galaretowate, takie mleczne.. a teraz codziennie borykam się z tymi żółtymi do tego stopnia, że muszę wymieniać wkładkę kilka razy dziennie..bezzapachowe
Jeśli bezzapachowe to nie ma się co martwić. Wydaje mi się, że to kwestia hormonów. Ja mam takie przy wzroście progesteronu w fazie lutealnej.

Kochane jak u Was wyglądają piersi przed @? Chodzi mi o to, czy może nie macie problemów z powiększeniem gruczołów? W tym miesiącu bardzo bolą mnie piersi, mój niemąż wyczuł „gulki” po bokach piersi i od wewnątrz. Bolą :(
Ja też mam takie jakby gulki po bokach o bolą. Ale jak okres przychodzi to wszystko ustępuje.

reklama
Ja też mam takie jakby gulki po bokach o bolą. Ale jak okres przychodzi to wszystko ustępuje.
Odkąd odstawiłam tabletki anty około rok temu ciągle muszę uczyć się swojego organizmu Ciągle mnie zaskakują objawy przed @. W tym miesiącu miałam wyjatkowo dużo śluzu płodnego i pięknie się staraliśmy, termin @ w piątek, ale jakoś nie wierzę w to żeby miało się udać.

Do góry