reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
A to chyba zależy od testów jakie robiłaś, sdwa różne czy takie same? Mój to już chyba z 15 cykl.
Dwa te same, nawet nie ma napisane jaka czułość ale pewnie nie 10, tylko 25. Może lipne te testy, może jeszcze za wcześnie a najprawdopodobniej w ogólnie nie ma o czym gadać i we wtorek/środę przyjdzie @. Jedyne co mi daje malutką iskierkę nadziei z tylu głowy to te moje „objawy” czyli wrażliwe na dotyk żylaste piersi i to dziwne uczucie w podbrzuszu. Nigdy tak nie miałam przed okresem, zawsze tylko na dzień-dwa przed ból w piersiach i skurcze np. rano a popołudniu @.

Dwa te same, nawet nie ma napisane jaka czułość ale pewnie nie 10, tylko 25. Może lipne te testy, może jeszcze za wcześnie a najprawdopodobniej w ogólnie nie ma o czym gadać i we wtorek/środę przyjdzie @. Jedyne co mi daje malutką iskierkę nadziei z tylu głowy to te moje „objawy” czyli wrażliwe na dotyk żylaste piersi i to dziwne uczucie w podbrzuszu. Nigdy tak nie miałam przed okresem, zawsze tylko na dzień-dwa przed ból w piersiach i skurcze np. rano a popołudniu @.
Fajnie że się nie nakręcasz ,ale coś czuję że @ jednak nie będzie ;)

No to zrób we wtorek i będzie wiadomo

Hej mi ten tydzień minął strasznie...płacz, załamanie psychiczne wręcz coś w rodzaju depresji...wiadomość o PCOS wybiła mnie z rytmu i zmieniła całkiem inne nastawienie do starań...ale to był tamten tydzień a ten co nadchodzi przez niedzielną nostalgie będzie całkiem inny dzięki mojemu mężowi który wspiera bo zamierzam się starać jak tylko mogę i kiedy mogę i nikt mi w tym nie przeszkodzi!! Nie wiadomo ile to potrwa ale zamierzamy walczyć! Wizytę u lekarza mam w piątek trzymajcie kciuki żeby powiedział że nie jestem beznadziejnym przypadkiem. Jak to mój brat mówi...dopóki walczę jestem zwycięzcą [emoji16]

reklama
Do góry