Spazientito
Fanka BB :)
Spazientito, tego co się orientuję, to ja tu jestem najstarszą starającą się o pierwsze dziecko.
A ile masz lat? Ja 32 i to będzie właśnie moje pierwsze dziecko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spazientito, tego co się orientuję, to ja tu jestem najstarszą starającą się o pierwsze dziecko.
Dwa te same, nawet nie ma napisane jaka czułość ale pewnie nie 10, tylko 25. Może lipne te testy, może jeszcze za wcześnie a najprawdopodobniej w ogólnie nie ma o czym gadać i we wtorek/środę przyjdzie @. Jedyne co mi daje malutką iskierkę nadziei z tylu głowy to te moje „objawy” czyli wrażliwe na dotyk żylaste piersi i to dziwne uczucie w podbrzuszu. Nigdy tak nie miałam przed okresem, zawsze tylko na dzień-dwa przed ból w piersiach i skurcze np. rano a popołudniu @.A to chyba zależy od testów jakie robiłaś, sdwa różne czy takie same? Mój to już chyba z 15 cykl.
Fajnie że się nie nakręcasz ,ale coś czuję że @ jednak nie będzieDwa te same, nawet nie ma napisane jaka czułość ale pewnie nie 10, tylko 25. Może lipne te testy, może jeszcze za wcześnie a najprawdopodobniej w ogólnie nie ma o czym gadać i we wtorek/środę przyjdzie @. Jedyne co mi daje malutką iskierkę nadziei z tylu głowy to te moje „objawy” czyli wrażliwe na dotyk żylaste piersi i to dziwne uczucie w podbrzuszu. Nigdy tak nie miałam przed okresem, zawsze tylko na dzień-dwa przed ból w piersiach i skurcze np. rano a popołudniu @.
33A ile masz lat? Ja 32 i to będzie właśnie moje pierwsze dziecko.
a bylas juz na usg?Ja do dzisiaj mam bardzo mało objawów i czuję się bardzo dobrze. Jestem w 6t4d. Zrobiłam jeden test, nie robiłam bety. Jedynym, takim najbardziej prawdziwym objawem jest brak @
No to zrób we wtorek i będzie wiadomoDwa te same, nawet nie ma napisane jaka czułość ale pewnie nie 10, tylko 25. Może lipne te testy, może jeszcze za wcześnie a najprawdopodobniej w ogólnie nie ma o czym gadać i we wtorek/środę przyjdzie @. Jedyne co mi daje malutką iskierkę nadziei z tylu głowy to te moje „objawy” czyli wrażliwe na dotyk żylaste piersi i to dziwne uczucie w podbrzuszu. Nigdy tak nie miałam przed okresem, zawsze tylko na dzień-dwa przed ból w piersiach i skurcze np. rano a popołudniu @.
Omg, pisałam już, ja mam 35
Nie. 16 na NFZ, nie spodziewam się usg, 24 prywatnie.a bylas juz na usg?