reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
A to chyba zależy od testów jakie robiłaś, sdwa różne czy takie same? Mój to już chyba z 15 cykl.
Dwa te same, nawet nie ma napisane jaka czułość ale pewnie nie 10, tylko 25. Może lipne te testy, może jeszcze za wcześnie a najprawdopodobniej w ogólnie nie ma o czym gadać i we wtorek/środę przyjdzie @. Jedyne co mi daje malutką iskierkę nadziei z tylu głowy to te moje „objawy” czyli wrażliwe na dotyk żylaste piersi i to dziwne uczucie w podbrzuszu. Nigdy tak nie miałam przed okresem, zawsze tylko na dzień-dwa przed ból w piersiach i skurcze np. rano a popołudniu @.

Dwa te same, nawet nie ma napisane jaka czułość ale pewnie nie 10, tylko 25. Może lipne te testy, może jeszcze za wcześnie a najprawdopodobniej w ogólnie nie ma o czym gadać i we wtorek/środę przyjdzie @. Jedyne co mi daje malutką iskierkę nadziei z tylu głowy to te moje „objawy” czyli wrażliwe na dotyk żylaste piersi i to dziwne uczucie w podbrzuszu. Nigdy tak nie miałam przed okresem, zawsze tylko na dzień-dwa przed ból w piersiach i skurcze np. rano a popołudniu @.
Fajnie że się nie nakręcasz ,ale coś czuję że @ jednak nie będzie ;)

No to zrób we wtorek i będzie wiadomo

Hej mi ten tydzień minął strasznie...płacz, załamanie psychiczne wręcz coś w rodzaju depresji...wiadomość o PCOS wybiła mnie z rytmu i zmieniła całkiem inne nastawienie do starań...ale to był tamten tydzień a ten co nadchodzi przez niedzielną nostalgie będzie całkiem inny dzięki mojemu mężowi który wspiera bo zamierzam się starać jak tylko mogę i kiedy mogę i nikt mi w tym nie przeszkodzi!! Nie wiadomo ile to potrwa ale zamierzamy walczyć! Wizytę u lekarza mam w piątek trzymajcie kciuki żeby powiedział że nie jestem beznadziejnym przypadkiem. Jak to mój brat mówi...dopóki walczę jestem zwycięzcą [emoji16]

reklama
Do góry