Mimi92
Fanka BB :)
Wiem wiem, ale jeszcze nic nie wiadomo i dziecko z początku jest chronione [emoji4]Pamietaj ze w ciazy nie mozna jesc surowej ryby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem wiem, ale jeszcze nic nie wiadomo i dziecko z początku jest chronione [emoji4]Pamietaj ze w ciazy nie mozna jesc surowej ryby
no tak tak, ja tylko mowie na przyszlosc. Tez uwielbiam sushi a w ciazy musialam zrezygnowac, podobnie jak z tatara i serow plesniowych [emoji23]Wiem wiem, ale jeszcze nic nie wiadomo i dziecko z początku jest chronione [emoji4]
no tak tak, ja tylko mowie na przyszlosc. Tez uwielbiam sushi a w ciazy musialam zrezygnowac, podobnie jak z tatara i serow plesniowych [emoji23]
Ściskam kciuki i czekamy jutro na wieści. Oby udało sie w pierwszym cyklu!Hejka! Pozwólcie, że dołączę do Was. Zaczęliśmy starania o dziecko w tym cyklu. Dzisiaj powinnam dostać @, ale jej nie ma. Test rano niestety negatywny, ale spróbuję jeszcze jutro.
Witaj z nami będzie Ci raźniej. Oby zaskoczyło raz dwa ja też się kiedyś zabezpieczam podwójnie. Przed ślubem, potem nim dostałam umowę już pojedynczo ale jednak nadal. A teraz już 4 cykl i nic ...... Tak to już jest. Każda z nas myślała na początku że to raz dwa i tyleMam jeszcze dwa testy, jak nic nie wykażą to dam sobie spokój i poczekam na @. Powiem Wam, że nie przypuszczałam, że dopadnie mnie taki stan, że chcę bardzo, oboje chcemy, a tu może się nie udać za pierwszym razem. Tyle czasu się zabezpieczaliśmy, niekiedy nawet podwójnie, a z tego, co czytam, zajść w ciążę nie jest wcale tak łatwo.
Jeśli faktycznie jakiś cień był, to jutro powinna być ciemniejsza. U mnie tak było. Zrób najlepiej z porannego. I jeszcze czytałam,ze nie pierwszy taki strumien tylko srodkowy najlepszy Trzymam kciuki !!! Dawaj znać.Laski, myślicie ze jesli ta kreska dzisiaj faktycznie byla to gdybym zrobiła jutro z pierwszego moczu wyszlaby wyrazniejsza?