reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Hejka! Pozwólcie, że dołączę do Was. Zaczęliśmy starania o dziecko w tym cyklu. Dzisiaj powinnam dostać @, ale jej nie ma. Test rano niestety negatywny, ale spróbuję jeszcze jutro.
Ściskam kciuki i czekamy jutro na wieści. Oby udało sie w pierwszym cyklu!
My się w sumie nigdy nie zabezpieczaliśmy jakoś specjalnie... hmmm już to powinno mi dać do myślenia

Moi dopiero poszli spać. Trochę przysnełam to później było szykowanie do snu. Córka musi wszystkie 3 lalki do snu ułożyć (nakarmić, przebrać w pizamki, utulić i kolysanke zaśpiewać) to trochę zeszło. Az jestem ciekawa o której jutro wstaną. Śpię dziś z dziećmi, chłop mnie wkurza haha

Mam jeszcze dwa testy, jak nic nie wykażą to dam sobie spokój i poczekam na @. Powiem Wam, że nie przypuszczałam, że dopadnie mnie taki stan, że chcę bardzo, oboje chcemy, a tu może się nie udać za pierwszym razem. Tyle czasu się zabezpieczaliśmy, niekiedy nawet podwójnie, a z tego, co czytam, zajść w ciążę nie jest wcale tak łatwo.
Witaj :) z nami będzie Ci raźniej. Oby zaskoczyło raz dwa :) ja też się kiedyś zabezpieczam podwójnie. Przed ślubem, potem nim dostałam umowę już pojedynczo ale jednak nadal. A teraz już 4 cykl i nic ...... Tak to już jest. Każda z nas myślała na początku że to raz dwa i tyle

Kiedys bylo tak, ze jak 2 lata staran nic nie przynosily to trzeba bylo sie zglosic z rtm problemem, pozniej zmieniono ta opinie na rok. A teraz podobno nawet pol. Nie wiem ile do konca w tym prawdy. Wiadomo szkodliwe srodowisko, chemia w jedzeniu itd. Ale tez czytalam ze w roku kobieta idealnych komorek jajowych ma do zaplodnienia tylko 5. Czyli w jednym cyklu na 5 kobiet starajacych sie zajdzie 1. Hmm te statystyki...

Oby u nas wszystkich niedlugo tak bylo haha :p
Screenshot_20190722-213339_Facebook.jpg

reklama
Laski, myślicie ze jesli ta kreska dzisiaj faktycznie byla to gdybym zrobiła jutro z pierwszego moczu wyszlaby wyrazniejsza?
Jeśli faktycznie jakiś cień był, to jutro powinna być ciemniejsza. U mnie tak było. Zrób najlepiej z porannego. I jeszcze czytałam,ze nie pierwszy taki strumien tylko srodkowy najlepszy ;) Trzymam kciuki !!! Dawaj znać.

Do góry