reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Moglam poczekac do rana...
Ja jestem po pregnyl a po południu kreska ledwie widoczna, najlepiej robić rano nawet w takim przypadku.
Zasnęła po południu i obudził mnie taki ból brzucha jak zwykle w tym dc więc jakoś tak poczułam się podłamana. Pamiętam że w poprzednich ciążach nic mnie nie bolało do samej @ prócz skutków

Jejku dziewczyny ale odwalilam [emoji23][emoji23][emoji23] pojechałam z moim do sieci telefonicznej żeby przedłużyć umowę iiii.... Się popłakalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo mi chłop nie chciał pomóc decyzji podjąć [emoji23] ale siara... W końcu wróciłam do domu bez telefonu ale z sushi [emoji3][emoji3][emoji3] jejku ale miałam chcice [emoji4][emoji4][emoji4]

Jejku dziewczyny ale odwalilam [emoji23][emoji23][emoji23] pojechałam z moim do sieci telefonicznej żeby przedłużyć umowę iiii.... Się popłakalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo mi chłop nie chciał pomóc decyzji podjąć [emoji23] ale siara... W końcu wróciłam do domu bez telefonu ale z sushi [emoji3][emoji3][emoji3] jejku ale miałam chcice [emoji4][emoji4][emoji4]
Pamietaj ze w ciazy nie mozna jesc surowej ryby

Hejka! Pozwólcie, że dołączę do Was. Zaczęliśmy starania o dziecko w tym cyklu. Dzisiaj powinnam dostać @, ale jej nie ma. Test rano niestety negatywny, ale spróbuję jeszcze jutro.

reklama
Mam jeszcze dwa testy, jak nic nie wykażą to dam sobie spokój i poczekam na @. Powiem Wam, że nie przypuszczałam, że dopadnie mnie taki stan, że chcę bardzo, oboje chcemy, a tu może się nie udać za pierwszym razem. Tyle czasu się zabezpieczaliśmy, niekiedy nawet podwójnie, a z tego, co czytam, zajść w ciążę nie jest wcale tak łatwo.

Do góry