reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny, ale naprodukowałyście, a ja nie ogarniam swojego życia, haha :D Praca, remont, wszystko na gwałt.

Dzis kolejna znajoma urodziła, następna jest w ciąży. Same dobre wiadomości. Tylko jakoś tak mi smutno na samą siebie jestem trochę zła. Że się tak cieszyć nie mogę ich szczęściem jak powinnam. I że dlaczego mi nawet wyregulowanie okresu nie wychodzi.. 40dc..
Och, to zrozumiałe. Jest lekkie ukłucie żalu, sama to znam. Zwłaszcza po poronieniu to przeżywałam okrutnie. Trzeba jakoś to w głowie poukładać..

A wstawię Wam zdjęcie mojego synusia
emoji23.png
wścieka się właśnie bo jedzie z nami i jest niezadowolony
emoji23.png
Zobacz załącznik 1001115
O mamo, ja jestem totalnie anty-zwierzęta, co najwyżej rybki toleruję :D Przeraża mnie Twój synuś :p

Wczoraj bylo zapytanie odnosnie skladu. Wklejam. Zobacz załącznik 1001220
Dzięki :)
Powiem Wam, że nie znam się na ginekologii i takich wyrobach medycznych, ale jak na moje oko chemika, to tam nic specjalnie ciekawego nie ma.

A polecala ktoras z Was testy z rossmanna , powiedzcie ktore to :)
Jesli.zrobię teraz po poludniu będzie ok czy lepiej rano?
Ja bardzo polecam strumieniowe takie w różowym opakowaniu 2 testy za około 19 zł, ale one chyba mają mniejszą czułość.

a ja dziewczyny wiem ze to napewno nie od tego, ale mdli mnie od rana, 7 dni do @
Też tak miałam ostatnio, 4 dni przed @..

Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny, czy Was w okolicach , terminie @ kłuja jajniki?
Bo czuje je dzisiaj dosyć wyraźnie
Tak, ja czułam mniej więcej 5-7 dni przed aż do dnia @.

Jejku dziewczyny ale odwalilam [emoji23][emoji23][emoji23] pojechałam z moim do sieci telefonicznej żeby przedłużyć umowę iiii.... Się popłakalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo mi chłop nie chciał pomóc decyzji podjąć [emoji23] ale siara... W końcu wróciłam do domu bez telefonu ale z sushi [emoji3][emoji3][emoji3] jejku ale miałam chcice [emoji4][emoji4][emoji4]
Brawo :D
Też tak potrafię, wiem, o czym mówisz, hahaha :D

Hejka! Pozwólcie, że dołączę do Was. Zaczęliśmy starania o dziecko w tym cyklu. Dzisiaj powinnam dostać @, ale jej nie ma. Test rano niestety negatywny, ale spróbuję jeszcze jutro.
Hej! :) Trzymam kciuki :)

no tak tak, ja tylko mowie na przyszlosc. Tez uwielbiam sushi a w ciazy musialam zrezygnowac, podobnie jak z tatara i serow plesniowych [emoji23]
Z sushi i serów pleśniowych nie trzeba rezygnować ;) O susi widziałam, że pisałyście, ale sery pleśniowe też są OK, pod warunkiem, że w składzie będzie mleko pasteryzowane :)

Witaj :) z nami będzie Ci raźniej. Oby zaskoczyło raz dwa :) ja też się kiedyś zabezpieczam podwójnie. Przed ślubem, potem nim dostałam umowę już pojedynczo ale jednak nadal. A teraz już 4 cykl i nic ...... Tak to już jest. Każda z nas myślała na początku że to raz dwa i tyle
A my chwilkę przed ślubem raz poszliśmy na całość i zaskoczyło :D

Laski, myślicie ze jesli ta kreska dzisiaj faktycznie byla to gdybym zrobiła jutro z pierwszego moczu wyszlaby wyrazniejsza?
Myślę, że tak :)

Witam u mnie zaczął się 2dc jednak się nie udało zaczynam od nowa:(:)
Głowa do góry, przed nami kolejny miesiąc przyjemności ;)

Podpowiedzcie mi dziewczyny, jak to z tymi testami owulacyjnymi?? Jak kreska testowa zrobi się wyraźna, to znaczy że za około 24 h jest owulacja, tak?? Wczoraj przyszły, no i zaczęłam mój eksperyment :D

reklama
Do góry