reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Smerfetka i jak tam?

Ja chyba po owulacji dziewczyny a na kalendarzyku przed. Wczoraj i dzisiaj mam bardzo rzadkie białe upławy i bardzo mokro. Na owulacyjnym teście wychodzą dwie kreski ale jedna słaba, jajniki mnie bolą a tu niby owulka za 3 dni :D

jak jedna slaba to jeszcze nie, powinny byc podobne. Ale dzialajcie, nie zaszkodzi hehe tez czekam na Smerfetke, kochana!!!
Smerfetka i jak tam?

Ja chyba po owulacji dziewczyny a na kalendarzyku przed. Wczoraj i dzisiaj mam bardzo rzadkie białe upławy i bardzo mokro. Na owulacyjnym teście wychodzą dwie kreski ale jedna słaba, jajniki mnie bolą a tu niby owulka za 3 dni :D

Dziewczyny napiszcie która zaciążyła a które testują a które się starają bo ja już nie ogarniam :) ja dzisiaj 36 dc. Wydluzyl się okropnie. Trzy dni od soboty plamilam na różowo i koniec. Dziś czysto. Czekam aż się rozwinie i będziemy mogli znów działać a tak się okropnie wydłuża :( test robiłam w czwartek i negatyw. Może zrobię dzisiaj tez ale przy tych plamieniach to nierealne. i dziś jeszcze mierzyłam temp Tak z ciekawości to była 36,40.

Ja dzisiaj zrobiłam test- negatywny niestety. Teraz już też czekam na @, ale póki co cisza, nawet brzuch mnie nie boli tak okresowo. W sobotę miałam lekkie plamienie, ale nic się nie rozwinęło. Temperatura rano około 36,7, ale nie mierzyłam nigdy regularnie, więc nie sugeruję się tym za bardzo

reklama
Do góry