reklama
Mój bierze Fertil man [emoji6] nie wiem, czy to coś da, ale na pewno nie zaszkodzi [emoji16]Oki, tak zrobię choć wiecie jak to jest, zwykle po zrobiony teście przychodzi @. A to Wasi partnerzy również biorą jakieś witaminy? Może mojego w coś wyposaże
U mnie dziś 12 dc, zaczynam robić testy [emoji16]
młoda1994
Fanka BB :)
Nie wiemy co może być powodem. Ale w końcu trafiłam na porządnego gin który dał mi skierowanie do kliniki i pierwsza wizyta 11.07 na 11.00 i tam już nas będą leczyć dokładniej i porobie wszystkie możliwe badania. Wizyta na 11 lipca jest na badanie nasienia męża.Dziękuję za ciepłe przyjęcie
Również uważam że razem raźniej i przede wszystkim sporo można się dowiedzieć
Młoda 1994 a u Was jest znany główny problem czy tak jak ja błądzicie i doszukujecie się co by nim mogło być?
Nie wiemy co może być powodem. Ale w końcu trafiłam na porządnego gin który dał mi skierowanie do kliniki i pierwsza wizyta 11.07 na 11.00 i tam już nas będą leczyć dokładniej i porobie wszystkie możliwe badania. Wizyta na 11 lipca jest na badanie nasienia męża.
No to super że w końcu porządny gin bo wiem z własnego doświadczenia że to podstawa i niestety często bardzo ciężko na takiego trafić, a człowiek kilka miesięcy a nawet lat nie wie nic a tylko jest zbywany i traci kolejne pieniądze za nic... ech... Mam nadzieję że teraz wszystko się u Was wyjaśni byście mogli wiedzieć z czym walczyć a być może okaże się że to błahostka i wystarczy ją naprawić i się uda Bd 3mać kciuki!
młoda1994
Ja po prostu podejrzewam że u męża nie ma jakiegoś wielkiego problemu bardziej podejrzewam że nie mam owulacji lub jajowody nie drożne. Nic innego mi nie przychodzi do głowy. Hormony mam w porządku i jedyny co mam to duży problem z nieregularnymi okresami. Ale to wszystko jest do zrobienia więc żyje z nadzieja ze klinika mi pomoże i uda mi się zajść w ciążę i ja donosic.No to super że w końcu porządny gin bo wiem z własnego doświadczenia że to podstawa i niestety często bardzo ciężko na takiego trafić, a człowiek kilka miesięcy a nawet lat nie wie nic a tylko jest zbywany i traci kolejne pieniądze za nic... ech... Mam nadzieję że teraz wszystko się u Was wyjaśni byście mogli wiedzieć z czym walczyć a być może okaże się że to błahostka i wystarczy ją naprawić i się uda Bd 3mać kciuki!
A nie miałaś monitoringu by sprawdzić owulki? A Twój mąż po raz pierwszy będzie badał nasienie? Klinika jak dobra to na pewno pomoże Jak hormony w porządku to dziwne te nieregularne @ a prl też masz ok? Bo z tego co wiem to właśnie jej nadmiar jest powodem nieregularnych @ i braku owulacji. Tak czy siak to jest do uregulowania
Na pewno wkoncu się uda każdej z nas czasem sobie myślę, że trzeba czasem czasu żeby powstał ktoś tak wyjątkowy wydaje mi się że też ja napewno bardziej ciążę docenie i będę za nią wdzięczna. Kiedyś myślałam że dzieje się to na patrykniecie palcem.
młoda1994
Hormony mam ok. Jedynie co to IO mam. Miał robione już u urologa ale tylko pod kątem takim czy występuje produkcja plemników i wyszło w badaniu że ruch plemników jest słaby. Typowo badanie na płodność będzie miał robione właśnie w klinice 11 lipca.A nie miałaś monitoringu by sprawdzić owulki? A Twój mąż po raz pierwszy będzie badał nasienie? Klinika jak dobra to na pewno pomoże Jak hormony w porządku to dziwne te nieregularne @ a prl też masz ok? Bo z tego co wiem to właśnie jej nadmiar jest powodem nieregularnych @ i braku owulacji. Tak czy siak to jest do uregulowania
PRL mam 2.8 tsh 2.1 I biorę dawkę 150 aby obniżyć ja do max 1.0
reklama