reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Nie wytrzymalam i zrobiłam właśnie test o czułości 10. Niestety jedna krecha. Mimo że to popołudniowy mocz to napewno czułość 10 ciążę by pokazał. Także 7 miesiąc porazki :( ja przyjmuje Folian z Solgara.wg zaleceń lekarza.
z popoludniowego nie wyjdzie szczegolnie jak jest sie przed@ zrob rano z pierwszego moczu i wtedy jak sie pojawi druga kreska chocby bardzo blada to uzbroj sie w cierpliwosc i test powtorz za kilka dni albo rob codziennie rano :) Ja z niecierpliwosci robilam codziennie i za kazdym razem pokazywala mi sie bardzo blada kreska i to bylo az do 3 dnia spozniajacej sie @

reklama
Oki, tak zrobię :) choć wiecie jak to jest, zwykle po zrobiony teście przychodzi @. A to Wasi partnerzy również biorą jakieś witaminy? Może mojego w coś wyposaże :)

Nie wytrzymalam i zrobiłam właśnie test o czułości 10. Niestety jedna krecha. Mimo że to popołudniowy mocz to napewno czułość 10 ciążę by pokazał. Także 7 miesiąc porazki :( ja przyjmuje Folian z Solgara.wg zaleceń lekarza.
Test to tylko test. Skąd ta pewność że test o czułości 10 powinien pokazać? Tak dla świadomości Twojej test o czułości 10 jednej pokaże nawet przed terminem @ A drugiej dopiero 14 dni po terminie @

Test to tylko test może ale nie musi pokazać nawet jeśli jest o czułości 10

Głowa do góry. Może za wczesnie!!!!

Dziewczyny ja jeszcze o ten Infolik. Ja brałam do tej pory Folik. teraz biorę Femibion 0 bo on ma kwas 0,4 i jeszcze jakieś tam witaminki. A jak ten Infolik się bierze do picia to obojętnie od kiedy zacznę brać? I tamte odstawić czy brak i Femibion i to do picia. Z witaminami nie można też przesadzić..... to jest dodatkowy suplement czy tylko to pić i nic więcej wtedy....? A jakie mężowi za witaminy zaaplikować najlepiej. Kwas foliowy łyka sam... A co mu jeszcze dać :D
Możesz pić sam inofolik. A mężowi możesz dodatkowo zakupić SELEN CYNK i vitotal ( zawiera witaminy A D C E kwas foliowy Też ma SELEN CYNK i inne) mój m bierze jeszcze fertile man 2 kapsułki dziennie.

Witam wszystkie babeczki :)
Z racji tego że na chwilę obecną starania zawieszone ale jeszcze w tym roku je wznowimy chciałabym do Was dołączyć. Ogólnie staram się już prawie 4 lata o pierwsze dziecko niestety bez efektów przyjemniej będzie porozmawiać z kimś i nie czuć się w tym sama oraz miło poznać kogoś nowego kto ma ten sam cel w życiu :) Czy mogę dołączyć?

Z racji tego że na chwilę obecną starania zawieszone ale jeszcze w tym roku je wznowimy chciałabym do Was dołączyć. Ogólnie staram się już prawie 4 lata o pierwsze dziecko niestety bez efektów przyjemniej będzie porozmawiać z kimś i nie czuć się w tym sama oraz miło poznać kogoś nowego kto ma ten sam cel w życiu :) Czy mogę dołączyć?
Oczywiście że tak. Witaj kochana. Mam ten sam cel. Z mężem staramy się już 3 lata i ciągle nic.

No jasne witamy ! Razem będzie raźniej.

U mnie też na chwilę obecną starania zawieszone ale te forum to skarbnica wiedzy i nie zamierzam stąd znikać! :)

reklama
Do góry