reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Nie wytrzymalam i zrobiłam właśnie test o czułości 10. Niestety jedna krecha. Mimo że to popołudniowy mocz to napewno czułość 10 ciążę by pokazał. Także 7 miesiąc porazki :( ja przyjmuje Folian z Solgara.wg zaleceń lekarza.
z popoludniowego nie wyjdzie szczegolnie jak jest sie przed@ zrob rano z pierwszego moczu i wtedy jak sie pojawi druga kreska chocby bardzo blada to uzbroj sie w cierpliwosc i test powtorz za kilka dni albo rob codziennie rano :) Ja z niecierpliwosci robilam codziennie i za kazdym razem pokazywala mi sie bardzo blada kreska i to bylo az do 3 dnia spozniajacej sie @

reklama
Oki, tak zrobię :) choć wiecie jak to jest, zwykle po zrobiony teście przychodzi @. A to Wasi partnerzy również biorą jakieś witaminy? Może mojego w coś wyposaże :)

Nie wytrzymalam i zrobiłam właśnie test o czułości 10. Niestety jedna krecha. Mimo że to popołudniowy mocz to napewno czułość 10 ciążę by pokazał. Także 7 miesiąc porazki :( ja przyjmuje Folian z Solgara.wg zaleceń lekarza.
Test to tylko test. Skąd ta pewność że test o czułości 10 powinien pokazać? Tak dla świadomości Twojej test o czułości 10 jednej pokaże nawet przed terminem @ A drugiej dopiero 14 dni po terminie @

Test to tylko test może ale nie musi pokazać nawet jeśli jest o czułości 10

Głowa do góry. Może za wczesnie!!!!

Dziewczyny ja jeszcze o ten Infolik. Ja brałam do tej pory Folik. teraz biorę Femibion 0 bo on ma kwas 0,4 i jeszcze jakieś tam witaminki. A jak ten Infolik się bierze do picia to obojętnie od kiedy zacznę brać? I tamte odstawić czy brak i Femibion i to do picia. Z witaminami nie można też przesadzić..... to jest dodatkowy suplement czy tylko to pić i nic więcej wtedy....? A jakie mężowi za witaminy zaaplikować najlepiej. Kwas foliowy łyka sam... A co mu jeszcze dać :D
Możesz pić sam inofolik. A mężowi możesz dodatkowo zakupić SELEN CYNK i vitotal ( zawiera witaminy A D C E kwas foliowy Też ma SELEN CYNK i inne) mój m bierze jeszcze fertile man 2 kapsułki dziennie.

Witam wszystkie babeczki :)
Z racji tego że na chwilę obecną starania zawieszone ale jeszcze w tym roku je wznowimy chciałabym do Was dołączyć. Ogólnie staram się już prawie 4 lata o pierwsze dziecko niestety bez efektów przyjemniej będzie porozmawiać z kimś i nie czuć się w tym sama oraz miło poznać kogoś nowego kto ma ten sam cel w życiu :) Czy mogę dołączyć?

Z racji tego że na chwilę obecną starania zawieszone ale jeszcze w tym roku je wznowimy chciałabym do Was dołączyć. Ogólnie staram się już prawie 4 lata o pierwsze dziecko niestety bez efektów przyjemniej będzie porozmawiać z kimś i nie czuć się w tym sama oraz miło poznać kogoś nowego kto ma ten sam cel w życiu :) Czy mogę dołączyć?
Oczywiście że tak. Witaj kochana. Mam ten sam cel. Z mężem staramy się już 3 lata i ciągle nic.

No jasne witamy ! Razem będzie raźniej.

U mnie też na chwilę obecną starania zawieszone ale te forum to skarbnica wiedzy i nie zamierzam stąd znikać! :)

reklama
Do góry