reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Co to jest ten Infolik. Sorki dziewczyny może głupie pytanie ale nigdy nie słyszałam. Wam to lekarz przepisywał czy to jakiś suplement który można sobie samej kupić. Nieszkodliwy a może pomocny...???

reklama
Co to jest ten Infolik. Sorki dziewczyny może głupie pytanie ale nigdy nie słyszałam. Wam to lekarz przepisywał czy to jakiś suplement który można sobie samej kupić. Nieszkodliwy a może pomocny...???
Inofolik to jest to samo co inofem. Reguluje miesiączke wpływa pozytywnie na owulacje na gospodarkę hormonalną. Jest to sumplement diety w ulotce jest spisane 1 saszetka dziennie ale dużo dziewczyn zazywa 2 saszetki. Inofem ma badania kliniczne i według tych badań klinicznych 81% kobiet doznało samoistnej owu 41% kobiet obniżyło LH do stosunku FSH i 19% kobiet potwierdziło że działa pozytywnie na IO.

Czy pomaga są opinie różne. Dużo kobiet zaszło w ciążę A nie którym dziewczynom wyregulowal tylko @

Co do zażywania to i lekarze przepisuja albo dziewczyny same od siebie kupują. Jest to sumplement diety który nie zagrozi życiu i zdrowiu ale może pomóc.

Ale czy Tobie pomoże na 100% tego nikt ci nie powie. Każda z nas ma inny organizm.
Ja będę zaczynała od lipca zażywanie inofemu.

Ja biorę inofolic po 2 saszetki dzienne. To jest kwas foliowy, ale o innej przyswajalności. Kobiety starając się o dziecko powinny pić saszetke rano i wieczorem, bo jedna saszetka ma za mało kwasu foliowego. Tak mi powiedziała lekarka (ginekolog - endokrynolog)

Inofolik to jest to samo co inofem. Reguluje miesiączke wpływa pozytywnie na owulacje na gospodarkę hormonalną. Jest to sumplement diety w ulotce jest spisane 1 saszetka dziennie ale dużo dziewczyn zazywa 2 saszetki. Inofem ma badania kliniczne i według tych badań klinicznych 81% kobiet doznało samoistnej owu 41% kobiet obniżyło LH do stosunku FSH i 19% kobiet potwierdziło że działa pozytywnie na IO.

Czy pomaga są opinie różne. Dużo kobiet zaszło w ciążę A nie którym dziewczynom wyregulowal tylko @

Co do zażywania to i lekarze przepisuja albo dziewczyny same od siebie kupują. Jest to sumplement diety który nie zagrozi życiu i zdrowiu ale może pomóc.

Ale czy Tobie pomoże na 100% tego nikt ci nie powie. Każda z nas ma inny organizm.
Ja będę zaczynała od lipca zażywanie inofemu.
Dzieki za odpowiedź.

Nie wytrzymalam i zrobiłam właśnie test o czułości 10. Niestety jedna krecha. Mimo że to popołudniowy mocz to napewno czułość 10 ciążę by pokazał. Także 7 miesiąc porazki :( ja przyjmuje Folian z Solgara.wg zaleceń lekarza.

Głowa do góry. Może za wczesnie!!!!

Dziewczyny ja jeszcze o ten Infolik. Ja brałam do tej pory Folik. teraz biorę Femibion 0 bo on ma kwas 0,4 i jeszcze jakieś tam witaminki. A jak ten Infolik się bierze do picia to obojętnie od kiedy zacznę brać? I tamte odstawić czy brak i Femibion i to do picia. Z witaminami nie można też przesadzić..... to jest dodatkowy suplement czy tylko to pić i nic więcej wtedy....? A jakie mężowi za witaminy zaaplikować najlepiej. Kwas foliowy łyka sam... A co mu jeszcze dać :D

reklama
Do góry