reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziękuję za ciepłe przyjęcie :)
Również uważam że razem raźniej i przede wszystkim sporo można się dowiedzieć :)

Młoda 1994 a u Was jest znany główny problem czy tak jak ja błądzicie i doszukujecie się co by nim mogło być?

reklama
Oki, tak zrobię :) choć wiecie jak to jest, zwykle po zrobiony teście przychodzi @. A to Wasi partnerzy również biorą jakieś witaminy? Może mojego w coś wyposaże :)
Mój bierze Fertil man [emoji6] nie wiem, czy to coś da, ale na pewno nie zaszkodzi [emoji16]
U mnie dziś 12 dc, zaczynam robić testy [emoji16]

Dziękuję za ciepłe przyjęcie :)
Również uważam że razem raźniej i przede wszystkim sporo można się dowiedzieć :)

Młoda 1994 a u Was jest znany główny problem czy tak jak ja błądzicie i doszukujecie się co by nim mogło być?
Nie wiemy co może być powodem. Ale w końcu trafiłam na porządnego gin który dał mi skierowanie do kliniki i pierwsza wizyta 11.07 na 11.00 i tam już nas będą leczyć dokładniej i porobie wszystkie możliwe badania. Wizyta na 11 lipca jest na badanie nasienia męża.

Nie wiemy co może być powodem. Ale w końcu trafiłam na porządnego gin który dał mi skierowanie do kliniki i pierwsza wizyta 11.07 na 11.00 i tam już nas będą leczyć dokładniej i porobie wszystkie możliwe badania. Wizyta na 11 lipca jest na badanie nasienia męża.

No to super że w końcu porządny gin bo wiem z własnego doświadczenia że to podstawa i niestety często bardzo ciężko na takiego trafić, a człowiek kilka miesięcy a nawet lat nie wie nic a tylko jest zbywany i traci kolejne pieniądze za nic... ech... Mam nadzieję że teraz wszystko się u Was wyjaśni byście mogli wiedzieć z czym walczyć a być może okaże się że to błahostka i wystarczy ją naprawić i się uda :) Bd 3mać kciuki! :yes:

No to super że w końcu porządny gin bo wiem z własnego doświadczenia że to podstawa i niestety często bardzo ciężko na takiego trafić, a człowiek kilka miesięcy a nawet lat nie wie nic a tylko jest zbywany i traci kolejne pieniądze za nic... ech... Mam nadzieję że teraz wszystko się u Was wyjaśni byście mogli wiedzieć z czym walczyć a być może okaże się że to błahostka i wystarczy ją naprawić i się uda :) Bd 3mać kciuki! :yes:
Ja po prostu podejrzewam że u męża nie ma jakiegoś wielkiego problemu bardziej podejrzewam że nie mam owulacji lub jajowody nie drożne. Nic innego mi nie przychodzi do głowy. Hormony mam w porządku i jedyny co mam to duży problem z nieregularnymi okresami. Ale to wszystko jest do zrobienia więc żyje z nadzieja ze klinika mi pomoże i uda mi się zajść w ciążę i ja donosic.

A nie miałaś monitoringu by sprawdzić owulki? A Twój mąż po raz pierwszy będzie badał nasienie? Klinika jak dobra to na pewno pomoże :) Jak hormony w porządku to dziwne te nieregularne @ a prl też masz ok? Bo z tego co wiem to właśnie jej nadmiar jest powodem nieregularnych @ i braku owulacji. Tak czy siak to jest do uregulowania :)

Na pewno wkoncu się uda każdej z nas :) czasem sobie myślę, że trzeba czasem czasu żeby powstał ktoś tak wyjątkowy :) wydaje mi się że też ja napewno bardziej ciążę docenie i będę za nią wdzięczna. Kiedyś myślałam że dzieje się to na patrykniecie palcem.

Pogodne dokładnie jak piszesz. Kiedyś myślałam że zajdę w ciąże kiedy bd chciała ale niestety okazało się to trudniejsze niż myślałam i teraz myślę czy kiedykolwiek mi się uda.

A nie miałaś monitoringu by sprawdzić owulki? A Twój mąż po raz pierwszy będzie badał nasienie? Klinika jak dobra to na pewno pomoże :) Jak hormony w porządku to dziwne te nieregularne @ a prl też masz ok? Bo z tego co wiem to właśnie jej nadmiar jest powodem nieregularnych @ i braku owulacji. Tak czy siak to jest do uregulowania :)
Hormony mam ok. Jedynie co to IO mam. Miał robione już u urologa ale tylko pod kątem takim czy występuje produkcja plemników i wyszło w badaniu że ruch plemników jest słaby. Typowo badanie na płodność będzie miał robione właśnie w klinice 11 lipca.

PRL mam 2.8 tsh 2.1 I biorę dawkę 150 aby obniżyć ja do max 1.0

reklama
Kiedyś PRL miałam prawie 40 i okres się spóźnial max 4 dni A teraz mi się spóźnia między 8-10 dni z cykli 30 dniowych mam teraz 40 dniowe i nie wiadomo z jakiego powodu.

Do góry