reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

@MartaSx @aga9921 To widzę, że nie jestem sama, stara, nowa weteranka :-p Cześć!
Mocno trzymam kciuki za Was! :biggrin2: @aga9921 czyżby czyżby to już? :rofl2:
U mnie spacer 1,5 godzinny zaliczony, zmierzyłam trasę, jutro ruszam z kopyta, trzeba hormony pobudzić :cool2: a nuż, parę kg ubedzie jak hormony stwierdza, że wolą odpoczywać :sorry2:

reklama
@MartaSx @aga9921 To widzę, że nie jestem sama, stara, nowa weteranka :-p Cześć!
Mocno trzymam kciuki za Was! :biggrin2: @aga9921 czyżby czyżby to już? :rofl2:
U mnie spacer 1,5 godzinny zaliczony, zmierzyłam trasę, jutro ruszam z kopyta, trzeba hormony pobudzić :cool2: a nuż, parę kg ubedzie jak hormony stwierdza, że wolą odpoczywać :sorry2:
U mnie nie wiem jak nie przyjdzie@ to może. Ja też 3mam kciuki

Ja mam od wczoraj lekkie brazowe plamienie raz na jakiś czas. Zawsze miałam tak że dzień przed były A w nocy czy nad ranem był potop. Teraz nic, a jak to ciaza i mam plamienie? jak dziś do 16 nie będę mieć okresu to jadę po test

Dziewczyny czym sie zajmujecie zawodowo ? Ja jestem nauczycielem, pracuje w przedszkolu, prowadzę grupę 5 latków i mam 33 lata

Hej, dzień dobry,
Wszystkiego najlepszego Moje Drogie Panie w tym Dniu :)
Ja... Własna działalność, po rozwodzie poszłam w kierunku bankowości dało mi to niezależność finansową, żeby stanąć na nogi i pójść na swoje, ale przyplacilam to depresją i wypaleniem zawodowym... Nigdy więcej... I każdemu będę odradzać i przestrzegać... rzuciłam pracę z dnia na dzień, pozbylam się 15 kg i włosów na głowie, obecnie wróciłam do kolebki i pracuje w branży reklamowej w dziale marketingowym :) lat jeszcze 28 :)

Załączniki

• FB_IMG_1552044885586.jpeg
    FB_IMG_1552044885586.jpeg
    79 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
reklama
okres się rozkręca, test negatywny, w ostatnich 3 latach nie spozniala się , życzę dziewczyny spokojnych 9 m-cy i cudzych brzdacow, łatwych porodów! my zaczniemy się starać gdzieś we wrzesniu

Do góry