reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

@MartaSx @aga9921 To widzę, że nie jestem sama, stara, nowa weteranka :-p Cześć!
Mocno trzymam kciuki za Was! :biggrin2: @aga9921 czyżby czyżby to już? :rofl2:
U mnie spacer 1,5 godzinny zaliczony, zmierzyłam trasę, jutro ruszam z kopyta, trzeba hormony pobudzić :cool2: a nuż, parę kg ubedzie jak hormony stwierdza, że wolą odpoczywać :sorry2:

reklama
@MartaSx @aga9921 To widzę, że nie jestem sama, stara, nowa weteranka :-p Cześć!
Mocno trzymam kciuki za Was! :biggrin2: @aga9921 czyżby czyżby to już? :rofl2:
U mnie spacer 1,5 godzinny zaliczony, zmierzyłam trasę, jutro ruszam z kopyta, trzeba hormony pobudzić :cool2: a nuż, parę kg ubedzie jak hormony stwierdza, że wolą odpoczywać :sorry2:
U mnie nie wiem jak nie przyjdzie@ to może. Ja też 3mam kciuki

Ja mam od wczoraj lekkie brazowe plamienie raz na jakiś czas. Zawsze miałam tak że dzień przed były A w nocy czy nad ranem był potop. Teraz nic, a jak to ciaza i mam plamienie? jak dziś do 16 nie będę mieć okresu to jadę po test

Dziewczyny czym sie zajmujecie zawodowo ? Ja jestem nauczycielem, pracuje w przedszkolu, prowadzę grupę 5 latków i mam 33 lata

Hej, dzień dobry,
Wszystkiego najlepszego Moje Drogie Panie w tym Dniu :)
Ja... Własna działalność, po rozwodzie poszłam w kierunku bankowości dało mi to niezależność finansową, żeby stanąć na nogi i pójść na swoje, ale przyplacilam to depresją i wypaleniem zawodowym... Nigdy więcej... I każdemu będę odradzać i przestrzegać... rzuciłam pracę z dnia na dzień, pozbylam się 15 kg i włosów na głowie, obecnie wróciłam do kolebki i pracuje w branży reklamowej w dziale marketingowym :) lat jeszcze 28 :)

Załączniki

• FB_IMG_1552044885586.jpeg
    FB_IMG_1552044885586.jpeg
    79 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
reklama
okres się rozkręca, test negatywny, w ostatnich 3 latach nie spozniala się , życzę dziewczyny spokojnych 9 m-cy i cudzych brzdacow, łatwych porodów! my zaczniemy się starać gdzieś we wrzesniu

Do góry