reklama
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Idę dzis, jak robiłam wczoraj Pinka, to ledwo co pokazał kreskę, bez światła to bym jej pewnie nie zauwazyla no ale zobaczymy co dziś będzie. Btw. Całe forum czeka na Twoje kreski już niebawem ️️@Sunflowerxxx czy Ty dziś poszłaś na betę?
LadyCaro
to jest strasznie kochane, że mam tyle kciuków za sobą...Idę dzis, jak robiłam wczoraj Pinka, to ledwo co pokazał kreskę, bez światła to bym jej pewnie nie zauwazyla no ale zobaczymy co dziś będzie. Btw. Całe forum czeka na Twoje kreski już niebawem ️️
ale boje się, że spadnę z wysokiego konia. Ten progesteron taki duży, napawał nadzieją, że przecież takie ładne warunki mam... a to dopiero 1dpt
Lily_of_the_valley
Znaleźć w sobie cierpliwość po transferze to jakieś niewykonalne...to jest strasznie kochane, że mam tyle kciuków za sobą...
ale boje się, że spadnę z wysokiego konia. Ten progesteron taki duży, napawał nadzieją, że przecież takie ładne warunki mam... a to dopiero 1dpt
A masz jakoś urlop /L4, czy pracujesz normalnie?
LadyCaro
dziś jeszcze sobie pozwoliłam na zwolnienie. Jutro pracuję, żeby pozamykać sprawy, a od poniedziałku mam urlopZnaleźć w sobie cierpliwość po transferze to jakieś niewykonalne...
A masz jakoś urlop /L4, czy pracujesz normalnie?
Lily_of_the_valley
No to piękniedziś jeszcze sobie pozwoliłam na zwolnienie. Jutro pracuję, żeby pozamykać sprawy, a od poniedziałku mam urlop
Ja mam od poniedziałku 2 tygodnie, także stresy z pracy nie będą przeszkadzać bejbikowi
Lily_of_the_valley
Lilli2
Czekamy na Twoje kreski bardziej niż na swoje!to jest strasznie kochane, że mam tyle kciuków za sobą...
a masz kontrolne badanie prożka na dniach? Czy dopiero przy becie?
NataliaNatka
U mnie też była dziś beta przypomnij, który dzień po transferze jesteś?Idę dzis, jak robiłam wczoraj Pinka, to ledwo co pokazał kreskę, bez światła to bym jej pewnie nie zauwazyla no ale zobaczymy co dziś będzie. Btw. Całe forum czeka na Twoje kreski już niebawem ️️
reklama
LadyCaro
mi w ogóle nie zalecili badania proga już. Tylko betę. Pewnie prga zbadam i tak, tym bardziej, że raczej nie będę robić w klinice tylko u siebie w labie i wyślę. Ale w sumie jakoś spokojna o tego prożka jestem.Czekamy na Twoje kreski bardziej niż na swoje!
a masz kontrolne badanie prożka na dniach? Czy dopiero przy becie?