reklama
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
U mnie już 12dpt., 10dpt mialam bete niecałe 10. Zobacze dzis czy się rozkręci czy spadnie.U mnie też była dziś beta przypomnij, który dzień po transferze jesteś?
Sunflowerxxx
Warunki są, a to najwazniejsze. Trzeba myśleć pozytywnie i nie sresowac się za wcześnieto jest strasznie kochane, że mam tyle kciuków za sobą...
ale boje się, że spadnę z wysokiego konia. Ten progesteron taki duży, napawał nadzieją, że przecież takie ładne warunki mam... a to dopiero 1dpt
LadyCaro
nie, nie stresuję się. Ale tak czuję, że im dalej w las tym więszką nadzieję mam no i boję się strasznie, że zawód będzie bardzo ciężki.Warunki są, a to najwazniejsze. Trzeba myśleć pozytywnie i nie sresowac się za wcześnie
Agunia1401
Moderator
To proszę jakiś serial znalesc i ogapad lub książkę, ciepłe skarpety na nogi i popijać ciepła herbatkę. Możesz za nasze kciuki każdej pierniki upiec żeby Ci się nie nudziło;pdziś jeszcze sobie pozwoliłam na zwolnienie. Jutro pracuję, żeby pozamykać sprawy, a od poniedziałku mam urlop
LadyCaro
nieeee tam, nie nudzi się! Skarpety są, herbatka jest, serial jest i do tego gram w simsyTo proszę jakiś serial znalesc i ogapad lub książkę, ciepłe skarpety na nogi i popijać ciepła herbatkę. Możesz za nasze kciuki każdej pierniki upiec żeby Ci się nie nudziło;p
Btw @Devin właśnie wydaję sima o Twoim nicku na ożenek
spoko23
Dzięki ze pytasz, ch*jowo ale stabilnie - nie udało się. Planujemy skonsultować się jeszcze z innym lekarzem. I to jedyne co na razie zamierzam zrobić. Poza tym odpuszczamy starania na kilka miesięcy, nie mam na ten moment siły na trzecie podejście.@spoko23 a jak u Ciebie sytuacja?
LadyCaro
Okej! Następna laska która się urodzi to będzie Lea, ciekawe jakie nazwisko Ci przypadnieTeż chcę sima!
reklama
nieznośne_poplątanie
A w jakich masz jednostkach? Bo ja mam 132/10 HPF i ginekolog z kliniki nie potrafiła zinterpretować, a immunolog widziała i nic na to nie powiedziała.Tak, w CD56 wyszedł mi wynik 182, gdzie norma jest do 60. Interpretował mój gin prowadzący i od razu stwierdził, żeby przed transferem zrobić wlew.
Zobaczymy co z tego wyjdzie