reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
U mnie różnica bedzie jeśli sie uda teraz to 7 lat jesli później to 8, ja sie boje ze jak sie nie uda to sie załamie :( w pierwszej ciazy udało sie za pierwszym cyklem

U mnie różnica bedzie jeśli sie uda teraz to 7 lat jesli później to 8, ja sie boje ze jak sie nie uda to sie załamie :( w pierwszej ciazy udało sie za pierwszym cyklem
Mi w 1 ciąży też się udało w pierwszym cyklu starań i ciąża książkowa. Później starałam się 9 Mc i zaszlam bez wspomagaczy ale niestety w 11 tygodniu poronilam. Później starałam się 14 cykli i nic. Lekarz przepisał mi clo i jestem po pierwszym cyklu ale była to ciąża biochemiczna. Rozpoczęłam już drugi cykl z CLO i wiąże ogromne nadzieję, że tym razem się uda. Pije jeszcze siemienie lniane na śluz. Pozdrawiam

Wiecie co Kobietki? Czytam wasze posty i szczerze mowiac mialam to samo.. strasza chec mania dziecka[emoji1413] zmagacie sie z testami owu. Czy tez mierzeniem temperatury. A wiecie co jest najlepsze? RELAX i ODSTRESOWANIE SIE! Uwierzcie mi nie ma nic lepszego... mam 21 lat, rok temu w styczniu zaszlam w pierwsza ciaze byla ona z nacisku, nie myslalam o niczym innym kompletnie, chwile pozniej poronilam.. pozniej odpuscilam bo stwierdzilam ze ten nacisk to tylko kupa niepotrzebnego stresu. Obecnie jestem w 20tc+5d.. i stalo sie to bez mierzenia temperatury czy testwow. Moje @ sa bardzooo nieregularne nie wiedzialam kiedy mam owu. [emoji87] a teraz wyczekuje chlopca![emoji170] zycze wam powodzenia i trzymam za was kciuki[emoji170][emoji173]️

@Paulinaxxem wiem ze masz racje ja mam teraz 22 lata w sumie nie mam parcia na dziecko i współżyje z partnerem jak mamy ochote ;) cykle zaczęłam monitowowac po odstawieniu antykoncepcji zeby nie zajść ,po kilku miesiącach zdecydowalismy ze jak znajdę to będziemy się cieszyć jesli nie znajdę to mamy jeszcze czas. I do tej pory sobie mierze temp z ciekawości i ogólnie interesowało mnie to można poznać lepiej swoj organizm. Gratuluje Ci serdecznie dzidziusia [emoji3059]

Ja mierze temperaturę, ale dopiero pierwszy cykl, muszę zmienic termometr, mierzy w odstępie 6 minut z różnicą 0,1 :/ więc raczkuje w tym temacie dopiero...
Niestety gdyby tylko odstresowanie i relaks byl receptą...
To co mamy w żywności na codzień i nasz tryb życia i im bliżej 30 i po, tym zauważam wśród swoich znajomych wiele problemów, u mnie nie jest tak prosto jak 10 lat temu, wtedydy poszło za pierwszym razem, teraz mimo że nie mam parcia, kolejny miesiąc widzisz ze nic z tego nie ma, to już się zapala lampka co się dzieje :/

Ja mierze temperaturę, ale dopiero pierwszy cykl, muszę zmienic termometr, mierzy w odstępie 6 minut z różnicą 0,1 :/ więc raczkuje w tym temacie dopiero...
Niestety gdyby tylko odstresowanie i relaks byl receptą...
To co mamy w żywności na codzień i nasz tryb życia i im bliżej 30 i po, tym zauważam wśród swoich znajomych wiele problemów, u mnie nie jest tak prosto jak 10 lat temu, wtedydy poszło za pierwszym razem, teraz mimo że nie mam parcia, kolejny miesiąc widzisz ze nic z tego nie ma, to już się zapala lampka co się dzieje :/
Wiesz kiedy wystepuje u cb dokladnie owulacja ?masz regularne cykle?

reklama
Do góry