reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
ja sie ogólnie boje tej drugiej ciąży, w pierwszej luz bluz, zero mdłości żadnych objawów. Ciąza za pierwszym strzałem teraz nie wiem jak bedzie, no i syn taki duży bedzie 8 lat różnicy.
Moja koleżanka tez ma taką różnicę wieku między córkami. Sprawdza się to świetnie, bo starsza czuje się odpowiedzialna za młodszą (wiadomo, ma też kim porządzić), natomiast mała ma wspaniały autorytet. Koleżanka chwali to sobie bardzo :) także kwestia wychowania, wytłumaczenia dzieciom co i jak i taki układ może mieć więcej plusów niż minusów :)

Moja koleżanka tez ma taką różnicę wieku między córkami. Sprawdza się to świetnie, bo starsza czuje się odpowiedzialna za młodszą (wiadomo, ma też kim porządzić), natomiast mała ma wspaniały autorytet. Koleżanka chwali to sobie bardzo :) także kwestia wychowania, wytłumaczenia dzieciom co i jak i taki układ może mieć więcej plusów niż minusów :)

no niby tak są to jakieś plusy, synek chce siostre ha ha. No i kolejna kwestia czy ciąża przebiegnie bezproblemowo to mnie też martwi no i czy w ogóle uda nam się w nią zajść.

Cześć :)
Nieśmiało się witam i chciałabym dołączyć :)
Mam na imię Patrycja, zaczynałam na forum prawie 10 lat temu, jestem mamą 9 latka i po tylu latach znów chciałabym zostać mamą...
Razem z partnerem staramy się kolejny cykl...
Wyleczone zapalenie i nadzieja w ostatnim cyklu @ się spoznila 1,5 tyg. Testy negatywne, na jednym widziałam cień, a raczej podświadomie bardzo chciałam widzieć...
Teraz wzięłam się ostro za mierzenie temperatury, Wit. E, wiesiołek, ashwagandha, kwas foliowy i... Jeszcze dorzucę korzeń maca. Chcę się poobserwować, w tym cyklu i uderzyć w następnym, chyba że przypadkiem pyknie [emoji28] ale to już Chyba nie takie łatwe jak 10 lat temu...
I może jak ruszę dupe, to pobudze hormony... [emoji849]
Wyniki w normie, na usg czysciutko, trzymajcie kciuki...
Ściskam, pozdrawiam i mocno trzymam kciuki za wszystkie staraczki [emoji847]

Cześć :)
Nieśmiało się witam i chciałabym dołączyć :)
Mam na imię Patrycja, zaczynałam na forum prawie 10 lat temu, jestem mamą 9 latka i po tylu latach znów chciałabym zostać mamą...
Razem z partnerem staramy się kolejny cykl...
Wyleczone zapalenie i nadzieja w ostatnim cyklu @ się spoznila 1,5 tyg. Testy negatywne, na jednym widziałam cień, a raczej podświadomie bardzo chciałam widzieć...
Teraz wzięłam się ostro za mierzenie temperatury, Wit. E, wiesiołek, ashwagandha, kwas foliowy i... Jeszcze dorzucę korzeń maca. Chcę się poobserwować, w tym cyklu i uderzyć w następnym, chyba że przypadkiem pyknie [emoji28] ale to już Chyba nie takie łatwe jak 10 lat temu...
I może jak ruszę dupe, to pobudze hormony... [emoji849]
Wyniki w normie, na usg czysciutko, trzymajcie kciuki...
Ściskam, pozdrawiam i mocno trzymam kciuki za wszystkie staraczki [emoji847]

to podobnie jak ja zaczełam przygodę z BB ok 8 lat temu przed pierwsza ciążą i też postanowiłam dołączyć bo chcemy drugiego dzidziusia :D z pierwsza ciążą poszło gładko teraz zobaczymy, kwas foliowy jem od ok 2 miesiecy

reklama
MartaSx patisia16 mam tak samo jak Wy byłam u 10 lat temu a teraz staramy się o drugiego szkraba znów zapragnęłam zostać mama aby dziecko miało rodzeństwo chodź duża różnica :);)ja właśnie czekam na @ która się nie pojawia jestem pełna nadziei że tym razem się uda :happy:
Ale czytam Wasze posty i widzę cząstkę siebie więc do działa:wink:

Do góry