reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

okres się rozkręca, test negatywny, w ostatnich 3 latach nie spozniala się , życzę dziewczyny spokojnych 9 m-cy i cudzych brzdacow, łatwych porodów! my zaczniemy się starać gdzieś we wrzesniu
kurcze szkoda ;( a czemu dopiero we wrześniu?
Dziewczyny czym sie zajmujecie zawodowo ? Ja jestem nauczycielem, pracuje w przedszkolu, prowadzę grupę 5 latków i mam 33 lata
Jestem fryzjerką pracuje i mieszkam w Niemczech mam prawie 22 lata [emoji39]

reklama
Paulinka bo tak jak pisałam, mamy dwójkę dzieci i chcemy 3 ale w mojej pracy jestem rok, chce jeszcze popracować, umowę mam do sierpnia, będę się starać żeby mi przedłużył na nieokreślony. Jak we wrześniu zaczniemy to będzie ok, ja mam za sobą 3 ciaze i za każdym razem zachodzilam za 1 więc liczę że będzie podobnie

Paulinka bo tak jak pisałam, mamy dwójkę dzieci i chcemy 3 ale w mojej pracy jestem rok, chce jeszcze popracować, umowę mam do sierpnia, będę się starać żeby mi przedłużył na nieokreślony. Jak we wrześniu zaczniemy to będzie ok, ja mam za sobą 3 ciaze i za każdym razem zachodzilam za 1 więc liczę że będzie podobnie
Ja pracuje 1.5 roku i mam na nieokreślony już i w sumie to m mnie bardziej namawia że to najlepszy czas.

Nie robie testów owulacyjnych :/ ale dzieki mierzeniu temp juz wiem kiedy mam owulacje i dni plodne ,obserwuje moj sluz wczesniej udalo sie przy pierwszym cyklu niestety nie zakonczylo sie szczęśliwie teraz to moj drugi cykl starań

Dziewczyny byłam teraz pierwszy cykl na CLO i zrobiłam test i wyszła bardzo bladą ledwo widoczna druga kreska a potem dostałam @. Myślę że to była ciąża biochemiczna. Jak myślicie czy teraz mam większą szansę że się uda i będzie wszystko ok

Hej ja też się staram o drugie dziecko i u mnie też duża różnica wieku bo mój syn ma 14 lat. A u Ciebie jak duża różnica będzie? Pozdrawiam i oby @nie przyszła.
MartaSx patisia16 mam tak samo jak Wy byłam u 10 lat temu a teraz staramy się o drugiego szkraba znów zapragnęłam zostać mama aby dziecko miało rodzeństwo chodź duża różnica :);)ja właśnie czekam na @ która się nie pojawia jestem pełna nadziei że tym razem się uda :happy:
Ale czytam Wasze posty i widzę cząstkę siebie więc do działa:wink:

reklama
Dziewczyny byłam teraz pierwszy cykl na CLO i zrobiłam test i wyszła bardzo bladą ledwo widoczna druga kreska a potem dostałam @. Myślę że to była ciąża biochemiczna. Jak myślicie czy teraz mam większą szansę że się uda i będzie wszystko ok
Mówia ze te hormony po biochemicznej moga pomoc ale jesli w kolejnym nie zajdziesz to sie nie poddawaj ;) Duzo przypadkow jest dziewczyn ktore zachodza w kolejnym cyklu.

Do góry