reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

okres się rozkręca, test negatywny, w ostatnich 3 latach nie spozniala się , życzę dziewczyny spokojnych 9 m-cy i cudzych brzdacow, łatwych porodów! my zaczniemy się starać gdzieś we wrzesniu
kurcze szkoda ;( a czemu dopiero we wrześniu?
Dziewczyny czym sie zajmujecie zawodowo ? Ja jestem nauczycielem, pracuje w przedszkolu, prowadzę grupę 5 latków i mam 33 lata
Jestem fryzjerką pracuje i mieszkam w Niemczech mam prawie 22 lata [emoji39]

reklama
Paulinka bo tak jak pisałam, mamy dwójkę dzieci i chcemy 3 ale w mojej pracy jestem rok, chce jeszcze popracować, umowę mam do sierpnia, będę się starać żeby mi przedłużył na nieokreślony. Jak we wrześniu zaczniemy to będzie ok, ja mam za sobą 3 ciaze i za każdym razem zachodzilam za 1 więc liczę że będzie podobnie

Paulinka bo tak jak pisałam, mamy dwójkę dzieci i chcemy 3 ale w mojej pracy jestem rok, chce jeszcze popracować, umowę mam do sierpnia, będę się starać żeby mi przedłużył na nieokreślony. Jak we wrześniu zaczniemy to będzie ok, ja mam za sobą 3 ciaze i za każdym razem zachodzilam za 1 więc liczę że będzie podobnie
Ja pracuje 1.5 roku i mam na nieokreślony już i w sumie to m mnie bardziej namawia że to najlepszy czas.

Nie robie testów owulacyjnych :/ ale dzieki mierzeniu temp juz wiem kiedy mam owulacje i dni plodne ,obserwuje moj sluz wczesniej udalo sie przy pierwszym cyklu niestety nie zakonczylo sie szczęśliwie teraz to moj drugi cykl starań

Dziewczyny byłam teraz pierwszy cykl na CLO i zrobiłam test i wyszła bardzo bladą ledwo widoczna druga kreska a potem dostałam @. Myślę że to była ciąża biochemiczna. Jak myślicie czy teraz mam większą szansę że się uda i będzie wszystko ok

Hej ja też się staram o drugie dziecko i u mnie też duża różnica wieku bo mój syn ma 14 lat. A u Ciebie jak duża różnica będzie? Pozdrawiam i oby @nie przyszła.
MartaSx patisia16 mam tak samo jak Wy byłam u 10 lat temu a teraz staramy się o drugiego szkraba znów zapragnęłam zostać mama aby dziecko miało rodzeństwo chodź duża różnica :);)ja właśnie czekam na @ która się nie pojawia jestem pełna nadziei że tym razem się uda :happy:
Ale czytam Wasze posty i widzę cząstkę siebie więc do działa:wink:

reklama
Dziewczyny byłam teraz pierwszy cykl na CLO i zrobiłam test i wyszła bardzo bladą ledwo widoczna druga kreska a potem dostałam @. Myślę że to była ciąża biochemiczna. Jak myślicie czy teraz mam większą szansę że się uda i będzie wszystko ok
Mówia ze te hormony po biochemicznej moga pomoc ale jesli w kolejnym nie zajdziesz to sie nie poddawaj ;) Duzo przypadkow jest dziewczyn ktore zachodza w kolejnym cyklu.

Do góry