reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja zdecydowanie próbuję spłodzić synka, a co wyjdzie to się okaże :)[/QUO
Hahahaha ja też biore co dają, w każdej już nawet ilości i nie wybrzydzam [emoji23][emoji23][emoji23]
mi obojętnie, oby zdrowe było ale przyznam ze liczę na chłopca bo w pierwszej ciąży miał buc chłopiec i wszystko dla chłopaka mamy ;) ciuszki, zabawki, dodatki, fotelik itp no ale dziewczynkę tez można ubrać w niektóre ciuchy :p

reklama
U mnie śluz raczej tylko w środku.
Ale uczucie ciężkości i pełnego podbrzusza z lekkim uczuciem jak na @ nadal mam i trzyma cały ranek. Ciekawa jestem jak się rozkręci.

U.mnie chyba już sfiksował.
Śluzu dużo i konsystencja białka kurzego. Przezroczysty duzo i rozciagliwy. Normalnie przed okresem to taki mleczny miałam. 9 dni po owu a jak na owu... hmm

mi obojętnie, oby zdrowe było ale przyznam ze liczę na chłopca bo w pierwszej ciąży miał buc chłopiec i wszystko dla chłopaka mamy ciuszki, zabawki, dodatki, fotelik itp no ale dziewczynkę tez można ubrać w niektóre ciuchy
Ja nawet nie zdążyłam, czekałam na potwierdzenie płci na połówkowych, których nie doczekaliśmy. Znaczy mieliśmy przyspieszone w szpitalu ale nikomu nie było w głowie szukanie płci.
Mam za to mnóstwo ciuchów ciążowych bo w 3 miesiącu miałam brzuch jak w 5 :)

U.mnie chyba już sfiksował.
Śluzu dużo i konsystencja białka kurzego. Przezroczysty duzo i rozciagliwy. Normalnie przed okresem to taki mleczny miałam. 9 dni po owu a jak na owu... hmm
W ciąży wszystko wariuje, więc kto wie, kto wie :) Trzymam kciuki ✊
Poczytałam o śluzach we wczesnej ciąży i już nie czytam bo zaraz będę w ciąży urojonej :p Ide robić gołąbki :)

W ciąży wszystko wariuje, więc kto wie, kto wie :) Trzymam kciuki [emoji110]
Poczytałam o śluzach we wczesnej ciąży i już nie czytam bo zaraz będę w ciąży urojonej [emoji14] Ide robić gołąbki :)
Ja chyba juz mam urojoną [emoji23][emoji23][emoji23] nawet waga adekwatna [emoji23][emoji23][emoji23]
W necie znalazlam to: Normalnym zjawiskiem jest to, że śluz w ciąży jest przez większą część tego okresu dość obfity, a konsystencją przypomina śluz płodny. Może być on przezroczysty lub lekko biały, a nawet jasnożółty. Jego zapach jest raczej neutralny."
... no to zgłupiałam już do reszty. Znowu sobie coś wkręcam [emoji848][emoji848][emoji848]

Ja nawet nie zdążyłam, czekałam na potwierdzenie płci na połówkowych, których nie doczekaliśmy. Znaczy mieliśmy przyspieszone w szpitalu ale nikomu nie było w głowie szukanie płci.
Mam za to mnóstwo ciuchów ciążowych bo w 3 miesiącu miałam brzuch jak w 5 :)
My jak się dowiedzieliśmy ze chłopak to juz wszystko kupowaliśmy. Bo wtedy przeprowadzaliśmy się z Niemiec to byśmy juz nie mieli czasu później... ale wszystko się przyda :) tylko smutno się patrzy na to

reklama
Do góry