reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
A ja chciałam dziewczynkę, ale po tych kilku miesiacach stwierdzam, że moze jednak chłopiec.

Koniec końców, co wyjdzie to przyjmę jak swoje[emoji23]
Hahahaha ja też biore co dają, w każdej już nawet ilości i nie wybrzydzam [emoji23][emoji23][emoji23]

A powiedzcie mi czy tez wam sie zdazylo zeby jajnik od owu po pęknięciu pecherzyka bolał aż tyle czasu ? Dzis mam 20dc. 4dni do @. A napitala caly czas

A powiedzcie mi czy tez wam sie zdazylo zeby jajnik od owu po pęknięciu pecherzyka bolał aż tyle czasu ? Dzis mam 20dc. 4dni do @. A napitala caly czas
Mnie 3 dni raz bolały. Ale to tylko jeden raz. Zazwyczaj boli przez 4-5 godzin a potem ze 2 dni mam taki delikatny bol jak przy siniakach.

Mnie tak bolał w poprzedniej ciąży, ale jak jeszcze nie było widać nawet pecherzyka to musiała mi pęknąć torbiel... Ale nie musi chodzić o to samo

Ja mam już takie uczucie ciężkości w podbrzuszu więc raczej powinnam dostać niedługo @. Raczej dlatego bo w poprzedniej ciąży we wrześniu miałam takie same objawy. No ale za to miałam dodatni test a teraz był negatywny więc jest nadzieja na @. ;)

reklama
Specjalistyki od śluzu- pliss o interpretacje.
Kilka dni przed @ a mam.. za przeproszeniem.. mokro jak na owu.
Dziwi mnie to bardzo. Bo z reguły przed @ to nawet mi sex w glowie nie był.. a teraz mam inaczej. To mozliwe ze po braniu dupka tak mam ?

Do góry