1
174974
Gość
@martoosia04 u mnie te same objawy w podbrzuszu jak u Ciebie, tylko jak zawsze tego śluzu dużo. Już by mogła ta franca @ u mnie przyjść.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cykle mam co 28-50 dni. Jeszcze mi sie nie zdazyl cykl bez sluzu plodnego co oczywiscie nie oznacza, ze sie taki nie przytrafi, poza tym mierze temperature i skoku nie bylo, wiec owulacji rowniez. Po owulacji zawsze mam skok i to jest dla mnie wyznacznik. Zazwyczaj 14 dzień wyższych temperatur to termin mojej @.
Ale uczucie mam takie jakby okres mial przyjść, a nie owulacja.
Szukałaś przyczyny skąd taka rozbieżność/nieregularność cykli? Jeśli o tym pisałaś to wybacz ale mogłam przeoczyć.Cykle mam co 28-50 dni. Jeszcze mi sie nie zdazyl cykl bez sluzu plodnego co oczywiscie nie oznacza, ze sie taki nie przytrafi, poza tym mierze temperature i skoku nie bylo, wiec owulacji rowniez. Po owulacji zawsze mam skok i to jest dla mnie wyznacznik. Zazwyczaj 14 dzień wyższych temperatur to termin mojej @.
Ale uczucie mam takie jakby okres mial przyjść, a nie owulacja.
W tym czasie to "wszystko albo nic". Jeśli zaszkodzi to nawet tego nie zauważysz, a jeśli nie zaszkodzi to może się okazać ciążą
Wiecie że chyba szybciej w kaftanie wyląduje niż na porodówce..@SalsaPL Jesteś 9dni po? Poczekałabym chociaż do 12
To jedziemy razem jutro ? Dzis odpoczywamy jeszcze z naszymi wiksami ? HehheBeta prawdę powie. Sama się zastanawiam, czy nie jechać jutro. Bede miała z głowy.
To jedziemy razem jutro ? Dzis odpoczywamy jeszcze z naszymi wiksami ? Hehhe