reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Czytałam gdzieś że po stosunku powinno się poleżeć ok 15 minut oraz wskazane są przytulasy ponieważ wytwarzają się endorfiny i to podobno ułatwia sprawę [emoji847] ze mnie tam zawsze coś wyleci A w ciąży byłam. Pamiętam że praktykowałam również świece i zaskoczyło, ale to podobno mit. Jednak na pewno nie zaszkodzi [emoji4] w coś trzeba wierzyć.

Wczoraj myślałam że padnę. Słyszałyście o czymś takim, że aby Wasz partner miał mocniejsze i 'ruchliwsze' plemniki może stosować flegamine ?
Opowiadała mi to ciotka która starała się o dzidziusia ponad 5 lat. Nie wiem co o tym myśleć [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja wczoraj osiągnęłam szczyt lenistwa ! Wzięłam i zadzwoniłam po wolne... Miałam taki dzień do kitu że wolałam nie wychodzić z domu. Całe 2 dni przeplakalam A tak naprawdę nie wiem o co [emoji2962][emoji849][emoji849] ale dziś już od rana na wysokich obrotach. Chyba dopadło mnie zmęczenie materiału.
O flegaminie nigdy nie słyszałam, ciekawe czy to prawda :p

Czasem sa gorsze dni, dobrze ze wzięłaś wolne to chociaz trochę odpoczniesz :)

reklama
Mama ginekolog mówiła ostatnio o tym, że orgazm kobiety jest też bardzo ważny i podobno bardzo pomaga w zajściu w ciąże [emoji6]

Czytałam gdzieś że po stosunku powinno się poleżeć ok 15 minut oraz wskazane są przytulasy ponieważ wytwarzają się endorfiny i to podobno ułatwia sprawę [emoji847] ze mnie tam zawsze coś wyleci A w ciąży byłam. Pamiętam że praktykowałam również świece i zaskoczyło, ale to podobno mit. Jednak na pewno nie zaszkodzi [emoji4] w coś trzeba wierzyć.

Wczoraj myślałam że padnę. Słyszałyście o czymś takim, że aby Wasz partner miał mocniejsze i 'ruchliwsze' plemniki może stosować flegamine ?
Opowiadała mi to ciotka która starała się o dzidziusia ponad 5 lat. Nie wiem co o tym myśleć [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja wczoraj osiągnęłam szczyt lenistwa ! Wzięłam i zadzwoniłam po wolne... Miałam taki dzień do kitu że wolałam nie wychodzić z domu. Całe 2 dni przeplakalam A tak naprawdę nie wiem o co [emoji2962][emoji849][emoji849] ale dziś już od rana na wysokich obrotach. Chyba dopadło mnie zmęczenie materiału.

Tak mój mąż pił ale mucosolvan , on rozrzedza wydzielinę i tak samo ma wpływ na spermę zeby była rzadsza . Chodzi o upłynnienie nasienia .

reklama
Cześć Dziewczyny,moge dołączyć? Planuje córeczkę po moich dwoch urwiskach. Narazie trudno u mnie mówić o staraniach,po prostu trochę mnie uważamy

Do góry