reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Słuchajcie moja koleżanka która nie planowała dziecka zaszła w ciąże zaraz po ślubie . Jej mąż przyjeżdżał tylko na weekendy . Wiadomo wtedy seks tez jest inny , pełna ekscytacja itd
Cos o tym wiem bo moj Jasiek w wiekszosci tez jest taki weekendowy.. bo pracuje za granica.. i jak wraca to obled.. i ja i on tak nakreceni na siebie ze szok [emoji23]

reklama
Tak tylko niedobór kwasu foliowego noże powodować problem z rozwojem płodu A jak zajdziesz w ciążę bez orgazmu to nic się nie stanie.

Może powodować, a nie musi. Ile kobiet zachodzi w ciąże nie starając się i nie zażywając kwasu foliowego i rodzi zdrowe dzieci i wszystko jest w porządku. Chodzi mi o to, że orgazm może pomóc osobą, które się starają a nic z tego nie wychodzi. Nie powiedziałam, że orgazm jest nie zbędny do zajścia w ciąże albo do prawidłowego rozwoju płodu tylko, że mówi się że tak jak świeca czy przytulanie po stosunku może pomóc w zajściu w ciąże ;)

Może powodować, a nie musi. Ile kobiet zachodzi w ciąże nie starając się i nie zażywając kwasu foliowego i rodzi zdrowe dzieci i wszystko jest w porządku. Chodzi mi o to, że orgazm może pomóc osobą, które się starają a nic z tego nie wychodzi. Nie powiedziałam, że orgazm jest nie zbędny do zajścia w ciąże albo do prawidłowego rozwoju płodu tylko, że mówi się że tak jak świeca czy przytulanie po stosunku może pomóc w zajściu w ciąże ;)
Rozumiem Cię doskonale. Jeżeli chodzi o kwas foliowy to są osoby które "przypadkiem " zachodzą w ciążę ale pod czas pierwszych tygodni ciąży biorą kwas foliowy bo lekarz przeważnie karze brać. Moja siostra nie brała kwasu foliowego przed ciaza ale za to do 6 miesiąca ciąży brała bo lekarz kazał.

U mnie nasienie zawsze się wylewa przez całą noc , swedzi zwykle i denerwuje. Jak się nie staramy wolę z gumką :)
Mam dziwna sytuację , w nocy bardzo mnie bolał żołądek tak jakby grypa jelitowa się zaczynała..ale rano było już w porządku. I czuje się jak na okres cały czas..jeszcze z tydzień do testowania..

W duzy. Stopniu zdaje sie na los :) łykam sobie kwas foliowy i castagnus.. ale poza tym nie szaleje :) obesrwowac obesrwuje cykl i organizm.. ale poki co nie mam parcia.. tak samo z plcia.. marze o corce, ale i jesli syn sie trafi to tez bede kochac jak swoje :)
A robisz coś w tym kierunku,czy co ma być,to będzie? :)

Wracam do domu.. Jan śpi.. wymieniam.. "obiadu nie zrobil, naczyn nie pomyl.. wafelki mi zjadl....." na co Jan.. "ale dziecko Ci zrobil to sie narobil" [emoji23] no.. zobaczymy za 2 tygodnie czy prorok [emoji23]

W duzy. Stopniu zdaje sie na los :) łykam sobie kwas foliowy i castagnus.. ale poza tym nie szaleje :) obesrwowac obesrwuje cykl i organizm.. ale poki co nie mam parcia.. tak samo z plcia.. marze o corce, ale i jesli syn sie trafi to tez bede kochac jak swoje :)
To tak,jak ja. Próbuje wstrzelić się w dziewczynkę przed owu,ale w sumie,mimo że synów mam z pierwszych cykli staran,to teraz w ogóle nie zaskakuje. I nie wiem,czy mój małżonek dysponuje szybką,ale krotkozyjaca armia,czy za wcześnie kończymy ♡,czy już wiek na dzieci u nas minął..

reklama
Do góry