reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Opadam z sił.. cudownie przespalam noc a i tak od 2 godzin padam na mordke w pracy.. marze zeby wyjsc juz do domu.. na szczescie 16 co raz blizej.. jeszcze jutro i bede miala 4 dni wolnego.. 4 dni wolnego.. Jasiu w domu.. a dzieciaki u ojca.. sie doczekac nie moge [emoji173][emoji7][emoji23]

reklama
Cześć Dziewczyny,moge dołączyć? Planuje córeczkę po moich dwoch urwiskach. Narazie trudno u mnie mówić o staraniach,po prostu trochę mnie uważamy
To Twoje starania wyglasaja jak moje.. nie ma walki na smierc i zycie.. ale zero zabezpieczenia i niech sie dzieje wola Boża [emoji16] i tez bym chciala córe bo swoch rosłych synów juz mam [emoji849][emoji16]

No tak, bez zażywania kwasu foliowego też zajdziesz..na tej samej zasadzie [emoji6]
Ja nie miałam orgazmu bo kochalismy się dzień wcześniej i ja miałam a m nie i sprobowalismy na drugi dzień wtedy on miał a ja nie [emoji23] i po stosunku leżałam 10 do 15 minut z nogami u góry i jestem w ciąży. Ale kwas brałam od wrzesnia

Opadam z sił.. cudownie przespalam noc a i tak od 2 godzin padam na mordke w pracy.. marze zeby wyjsc juz do domu.. na szczescie 16 co raz blizej.. jeszcze jutro i bede miala 4 dni wolnego.. 4 dni wolnego.. Jasiu w domu.. a dzieciaki u ojca.. sie doczekac nie moge [emoji173][emoji7][emoji23]
Będzie turbo weekend ?❤❤ Coś w planach czy od tak miłe spędzenie czasu z mężem?

reklama
Słuchajcie moja koleżanka która nie planowała dziecka zaszła w ciąże zaraz po ślubie . Jej mąż przyjeżdżał tylko na weekendy . Wiadomo wtedy seks tez jest inny , pełna ekscytacja itd

Do góry