reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Czytałam gdzieś że po stosunku powinno się poleżeć ok 15 minut oraz wskazane są przytulasy ponieważ wytwarzają się endorfiny i to podobno ułatwia sprawę [emoji847] ze mnie tam zawsze coś wyleci A w ciąży byłam. Pamiętam że praktykowałam również świece i zaskoczyło, ale to podobno mit. Jednak na pewno nie zaszkodzi [emoji4] w coś trzeba wierzyć.

Wczoraj myślałam że padnę. Słyszałyście o czymś takim, że aby Wasz partner miał mocniejsze i 'ruchliwsze' plemniki może stosować flegamine ?
Opowiadała mi to ciotka która starała się o dzidziusia ponad 5 lat. Nie wiem co o tym myśleć [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja wczoraj osiągnęłam szczyt lenistwa ! Wzięłam i zadzwoniłam po wolne... Miałam taki dzień do kitu że wolałam nie wychodzić z domu. Całe 2 dni przeplakalam A tak naprawdę nie wiem o co [emoji2962][emoji849][emoji849] ale dziś już od rana na wysokich obrotach. Chyba dopadło mnie zmęczenie materiału.
O flegaminie nigdy nie słyszałam, ciekawe czy to prawda :p

Czasem sa gorsze dni, dobrze ze wzięłaś wolne to chociaz trochę odpoczniesz :)

reklama
Mama ginekolog mówiła ostatnio o tym, że orgazm kobiety jest też bardzo ważny i podobno bardzo pomaga w zajściu w ciąże [emoji6]

Czytałam gdzieś że po stosunku powinno się poleżeć ok 15 minut oraz wskazane są przytulasy ponieważ wytwarzają się endorfiny i to podobno ułatwia sprawę [emoji847] ze mnie tam zawsze coś wyleci A w ciąży byłam. Pamiętam że praktykowałam również świece i zaskoczyło, ale to podobno mit. Jednak na pewno nie zaszkodzi [emoji4] w coś trzeba wierzyć.

Wczoraj myślałam że padnę. Słyszałyście o czymś takim, że aby Wasz partner miał mocniejsze i 'ruchliwsze' plemniki może stosować flegamine ?
Opowiadała mi to ciotka która starała się o dzidziusia ponad 5 lat. Nie wiem co o tym myśleć [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja wczoraj osiągnęłam szczyt lenistwa ! Wzięłam i zadzwoniłam po wolne... Miałam taki dzień do kitu że wolałam nie wychodzić z domu. Całe 2 dni przeplakalam A tak naprawdę nie wiem o co [emoji2962][emoji849][emoji849] ale dziś już od rana na wysokich obrotach. Chyba dopadło mnie zmęczenie materiału.

Tak mój mąż pił ale mucosolvan , on rozrzedza wydzielinę i tak samo ma wpływ na spermę zeby była rzadsza . Chodzi o upłynnienie nasienia .

reklama
Cześć Dziewczyny,moge dołączyć? Planuje córeczkę po moich dwoch urwiskach. Narazie trudno u mnie mówić o staraniach,po prostu trochę mnie uważamy

Do góry