Kamciaamciak
Zaciekawiona BB
Ja używałam drugich.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja jak muszę wstawać zaraz po stosunku to nigdy nic mi nie wylatuje. Przeważnie staram się leżeć 15-30minut ale to się rzadko zdarza i przeważnie od razu wstaje i nic nie wylatuje.Dziewczyny.. pytanie natury technicznej.. nie jedzcie sniadania w tym momencie ;P
Zawsze od razu po stosunku wyplywa ze mnie wiekszosc tego co moj kochany pozostawi dzisiaj rano nie wyplynelo nic.. ani kiedy lezalam w lozku ani kiedy poszlam do toalety.. jesli mozna zapytac to jak to u Was wyglada? Ja juz nie pamietam z czasow kiedy staralam sie o chlopcow ale cos mi swita ze kiedy to byly te dni i zaskakiwala fasolka to nic nie wyplywalo.. i teraz troche glupieje bo nie wiem czy faktycznie tak to dziala czy nie? [emoji848]
Jak tam kochana?Ja wstałam wcześniej, ide przed pracą na bete. Mam trochę stresa bo z jednej strony sa małe szanse ze będzie powyżej 5...
Jak tam kochana?