reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Sperma wypłynela normalnie ze mnie. Ale ja nie leżałam ani nie robiłam żadnych wygibasow tylko od razu po seksie do łazienki, więc może inaczej.

Tzn chodzi mi o sam fakt bo zawsze wyplywa i to jest dla mnie normalne supelnie.. a dzisiaj taka mala konsternacja mnie dopadla bo sucho jak na pustyni [emoji15]

Nie mogę spać... Bo znów mam nockę hihi [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Paola rozumiem Cie doskonale bo odkąd podjęliśmy taka decyzję i odstawilam tabsy to już już popedzam ten@ żeby odzyskać płodność i snuje peeeelno myśli jakby to było już być w ciąży :-)

Misia Jasia biere i chłopaki i Ciebie i te twoje fantastyczne loki [emoji3059]

Moja teściowa nie teściowa bo po ślubie nie jesteśmy, niestety nie jest do rany przyloz, wnuka odwiedza może 3, 4 razy w roku ( mieszkamy w tym samym mieście) o to zawsze jak cos id nas chce a to gdzieś ją zawieźć a to pismo napisać.
Podobnie jak w przypadku Misi brak mi mojej cudownej Mamy która wnuka kochała ponad życie i starała się z nim spędzać maksimum czasu, pomimo iż choroba odbierała oddech. Dlatego tym bardziej nie rozumiem że teściowa dobrowolnie z tego rezygnuje.
Mam podobne odczucia.. moja teściowa mieszka tez w tej samej miejscowości co my, widuje wnuka 3 razy do roku (urodziny czy święta) czyli na naszą prośbę zeby sie w takie okoliczności zobaczyć. Nie ma chyba potrzeby takiej. Ale jak sie widzimy to babcia najważniejsza (!) Nie umiem tego zrozumieć, wogole :(
Ale nie odzywam się zbytnio bo to mama mojego męża.. kiedyś sie odzywałam ale nic to nie daje. Za to moja mama jest jak moja przyjaciółka którą kocham i jest przykładem wzorowym.

Witam się i ja. Jeśli tak cała ciąże będę mieć to masakra. W nocy nie mogę spać ranao się szybko budzę. Boże...
Ja dziś do pracy na 11 do 18 jedyny taki dzień jak zamykam przedszkole.
Moja teściowa to temat rzeka nie cierpię jej. W kościele w pierwszej lazwce a o gada wszystkich. Koleżanki się poobrazaly na nią bo jednej powiedziała że za gruba itp.
Ciągle keczy na brak pieniędzy cale Zycie na ręce i od 20 lat umiera. Z koleżanką na raka przestała się spotykać bo ktoś jest bardziej chory od niej. A ona zdrowa tylko sobie wmawia. Kilkanaście lat temu miała operacje nie ma jelita grubego i wmawia sobie wszystkie choroby. Jak lekarz stwierdzi że jest wszystko dobrze to go zmienia. Masakra denerwuje mnie. Czasami muszę wyjść normalnie. Naszczesicie mieszka 60 km od nas
No właśnie moja podobny typ. Choroby ma A pali jak najęta. A tak naprawdę zdrowa jak rydz. Lubi być w centrum ze ona najważniejsza i i zgrozo najmądrzejsza. Sąsiadki najważniejsze i życie innych. A nie patrzy na swoje życie które jako rodzinne kuleje...

Dziewczyny.. pytanie natury technicznej.. nie jedzcie sniadania w tym momencie ;P

Zawsze od razu po stosunku wyplywa ze mnie wiekszosc tego co moj kochany pozostawi ;) dzisiaj rano nie wyplynelo nic.. ani kiedy lezalam w lozku ani kiedy poszlam do toalety.. jesli mozna zapytac to jak to u Was wyglada? Ja juz nie pamietam z czasow kiedy staralam sie o chlopcow ale cos mi swita ze kiedy to byly te dni i zaskakiwala fasolka to nic nie wyplywalo.. i teraz troche glupieje bo nie wiem czy faktycznie tak to dziala czy nie? [emoji848]
Hmm..U mnie nie wypływa. Choć ja lubię sobie poleżeć jeszcze troszke po stosunku. Może misiaJasia spróbuj po serduchowaniu poleżeć troche z nogami do góry:-) :) kiedyś dziewczyny pisały ze to praktywały :D

Dziewczyny.. pytanie natury technicznej.. nie jedzcie sniadania w tym momencie ;P

Zawsze od razu po stosunku wyplywa ze mnie wiekszosc tego co moj kochany pozostawi ;) dzisiaj rano nie wyplynelo nic.. ani kiedy lezalam w lozku ani kiedy poszlam do toalety.. jesli mozna zapytac to jak to u Was wyglada? Ja juz nie pamietam z czasow kiedy staralam sie o chlopcow ale cos mi swita ze kiedy to byly te dni i zaskakiwala fasolka to nic nie wyplywalo.. i teraz troche glupieje bo nie wiem czy faktycznie tak to dziala czy nie? [emoji848]
U nas to różnie bywa raz wyleci sporo raz mniej raz wcale i tak jak u ciebie sucho. Ale nie mam pojęcia czy to dobrze czy źle bo jeszcze nie mamy własnej fasolki

Wczoraj ten lekarz mi przepisał te witaminy niby najlepsze we wczesnej ciąży. Mam kupić jedne albo drugie

reklama
Wczoraj ten lekarz mi przepisał te witaminy niby najlepsze we wczesnej ciąży. Mam kupić jedne albo drugie
.
1557298292585.jpg

Do góry