reklama
Karolinalina
Fanka BB :)
Wiesz co ja ogólnie widzę to twoja kreskę więc nie jest taka blada. Ja zrobilam dzien przed spodziewanym okresem robiłam test popoludniu wyszla taka blada ale widoczna golym okiem na drugi dzień zrobilam byla jasniejsza niz poprzedniego dnia praktycznie nie widoczna a za 2dni zrobiłam i juz byla znowu ciemna po tygodniu zrobilam jeszcze raz i juz byla mocno widocznaNo nie wytrzymałam do soboty przez to dziwne uczucie w podbrzuszu. Wczoraj (27 dc) zrobiłam test i wyszła baaardzo słabo widoczna druga kreska . Dziś na pewniaka powtórzyłam i już jej w zasadzie nie było widać.... Ale doczytałam się, że testy miały czułość 25 mlU/ml, więc nie tracę nadziei i dziś kupię ten bardziej czuły.
Kurczę, teraz to jestem zestresowana, oby dziecko było zdrowe... . Ech, trudno uwierzyć...
Na zdjęciu praktycznie nic nie widać, w rzeczywistości była tam .
Karolinalina
Piękny twój test wyszedł gratulujęDzien dobry
Mokosza gratuluje! Widac cien jak sie przypatrzy
Ja tez dzis test zrobilam...
Zobacz załącznik 1066388
Mokosza
Wiesz co ja ogólnie widzę to twoja kreskę więc nie jest taka blada. Ja zrobilam dzien przed spodziewanym okresem robiłam test popoludniu wyszla taka blada ale widoczna golym okiem na drugi dzień zrobilam byla jasniejsza niz poprzedniego dnia praktycznie nie widoczna a za 2dni zrobiłam i juz byla znowu ciemna po tygodniu zrobilam jeszcze raz i juz byla mocno widoczna
Fajnie . Jutro rano idę na betę.
U
użytkownik 193
Gość
Gratuluję Wam ,i niech wszystko u Was będzie dobrze !!! Trzymam kciuki za Was.
Mokosza
Też bym test zrobiła, ale muszę ze dwa dni poczekać bo zamówiłam jakieś bardzo czułe. Pewnie w środę przyjdą, ale dziś już czuję jakbym już miała okres dostać bo czuję to samo uczucie w podbrzuszu co zawsze. Do @ 6 dni. A ty ile masz do @?
Robiłaś już test ?
Dwa+Trzy
Wrzucam moje Facellki do porównania i trzam kciuki za betęNo nie wytrzymałam do soboty przez to dziwne uczucie w podbrzuszu. Wczoraj (27 dc) zrobiłam test i wyszła baaardzo słabo widoczna druga kreska . Dziś na pewniaka powtórzyłam i już jej w zasadzie nie było widać.... Ale doczytałam się, że testy miały czułość 25 mlU/ml, więc nie tracę nadziei i dziś kupię ten bardziej czuły.
Kurczę, teraz to jestem zestresowana, oby dziecko było zdrowe... . Ech, trudno uwierzyć...
Na zdjęciu praktycznie nic nie widać, w rzeczywistości była tam .
Jeszcze raz GratulujęDzien dobry
Zobacz załącznik 1066388
Załączniki
Love_sun
dzieki jeszcze raz heheh ;-)Wrzucam moje Facellki do porównania i trzam kciuki za betę
Jeszcze raz Gratuluję
Mrufka®®®
Gratulacje!Dzien dobry
Zobacz załącznik 1066388
reklama
Robiłam Wszystkie były z drugą bladą kreską. Wczoraj robiłam clear blue Mam ostatni w zapasie na jutro gratulacje dziewczynyRobiłaś już test ?
Załączniki