reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

reklama
Lenka nowy cykl i zawalcz o siebie! Ciesz się seksem bez spinania i myślenia! To daje najlepsze efekty :) a bynajmniej tak mi sie wydaje...

Lenka nowy cykl i zawalcz o siebie! Ciesz się seksem bez spinania i myślenia! To daje najlepsze efekty :) a bynajmniej tak mi sie wydaje...
Póki co czekam na poniedziałkową wizytę i co powie lekarz ,ciągle liczę, że obejdzie się bez czyszczenia. No i co mój lekarz wymyślił bo ewidentnie czegoś brakuje. 😏

Nie, czułam że coś tam się działo, bardziej niż w pierwszej ciąży ;). Zresztą drugi test też pokazał kreskę, ale jeszcze słabszą niż pierwszy. Myślę, że wada zarodka, to chyba najczęstsza przyczyna w tak wczesnej ciąży.
ja zrobilam dzis kolejny po tym co napisalas i mi wyszla ta druga kreska , ale tylko troszeczke bardziej niz ta ostatnia. W sumie zrobilam 4 testy i kazdy z nich pokazal slaba druga kreske. W sumie nie wiem czy to normalne czy jak. Moze zrobic kolejny ? W sumie jutro jest dopiero dzien spodziewanej @ .

ogólnie najtanszy test pokazal najbardziej wyrazna kreske, potem first response co pokazuje do 6 dni przed @, a najgorzej wypadl clear blue. Chociaz dzis pokazal juz wyrazniej, ale to i tak nie to na co liczylam. Na bete nie mam mozliwosci. W UK tego nie robia na tym etapie ciazy co mnie przerazilo, ale coz na sile im sie nie wepchne do gabinetu przed 10 tyg ciazy

Clear blue z dzisiaj rano

Załączniki

• IMG_20200111_104010.jpg
    IMG_20200111_104010.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 132
reklama
Do góry