reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

A jakie badania miałaś robione do tej pory ?
Było ich mnóstwo, imunologiczne robiłam sama ale byłam 4 dni na diagnostyce w szpitalu i tam było bardzo dużo. Plus do tego moje i męża genetyczne. Teraz jeszcze zrobię białko C i s bo to może mieć znaczenie z moja mutacja genu 😔

reklama
czesc dziewczyny, witam was po prawie dwoch tygodniach :-)Wrocilam dzis w nocy do domu :-) Na poczatek chcialabym Wam zyczyc pieknego Nowego Roku, oby wszystkie wasze marzenia sie spelnily..A przede wszystkim to jedno Wielkie Marzenie...zycze wam w tym roku zobaczenia pieknych grubych krech na tescie ciazowym :-*

A ja mialam zabiegane dwa tygodnie...nie myslalam o niczym, ..az tu dzis 31 dzien cyklu.. Przez ostatnie kilka dni nawet brzuch mnie nie bolal...Po poludniu pojade po test. @ powinna byc we wtorek....
A tak mnie do tego straszne przeziebienie wzielo, ze ledwo co mowie...

Dobra, ide po kawe i... bede nadrabiac wasze posty :-)

Hej kochana , Dziękuję że pytasz . Czuje się okropnie ,nie mogę znaleźć miejsca. Sto pytań czemu znowu :( ja już nie wiem kogo słuchać i co brać. Poprzedni lekarz heparyne kazał brać od zobaczenia dwóch kresek , obecny od 8tc ,tylko że ja tego tygodnia nie doczekuje 😔 mam mutacje mthfr. I każdy mówi co innego. Wizyte kontrolna mam w poniedziałek bo i tak byłam zapisana ale na ciążowe usg 🥺😭 A będzie kontrolne po poronieniu. Na szczęście póki co odbyło się bez szpitala . Dziś zaczęłam trochę bardziej krwawic więc pewnie zaraz się rozkręci. Beta spadła wczoraj do 270. W poniedziałek będę wiedzieć więcej. Męża zapisałam na badanie nasienia .
Strasznie mi przykro Lenka :( trzymałam kciuki żeby tym razem się udało. Ale nie poddawaj się :) w końcu na pewno się uda.

Było ich mnóstwo, imunologiczne robiłam sama ale byłam 4 dni na diagnostyce w szpitalu i tam było bardzo dużo. Plus do tego moje i męża genetyczne. Teraz jeszcze zrobię białko C i s bo to może mieć znaczenie z moja mutacja genu 😔
A genetyczne jakie robiliście ? Ten temat to normalnie rzeka.....tyle badań😢 a niektórzy od pstryknięcia palcem zachodzą...

Nadrobilam wszystkie wpisy...

strasznie mi przykro Lenka :-( tule mocno :*

A genetyczne jakie robiliście ? Ten temat to normalnie rzeka.....tyle badań😢 a niektórzy od pstryknięcia palcem zachodzą...
no wlasnie. niektore kobiety po 5 dzieci maja, i to jakies patole ciagle üpijace alkohol, palace tony papierosow..A tu czlowiek chce i nie moze :-/

czesc dziewczyny, witam was po prawie dwoch tygodniach :-)Wrocilam dzis w nocy do domu :-) Na poczatek chcialabym Wam zyczyc pieknego Nowego Roku, oby wszystkie wasze marzenia sie spelnily..A przede wszystkim to jedno Wielkie Marzenie...zycze wam w tym roku zobaczenia pieknych grubych krech na tescie ciazowym :-*

A ja mialam zabiegane dwa tygodnie...nie myslalam o niczym, ..az tu dzis 31 dzien cyklu.. Przez ostatnie kilka dni nawet brzuch mnie nie bolal...Po poludniu pojade po test. @ powinna byc we wtorek....

Zanim się dowiedziałam że jestem w ciąży to kilka dni przed tym też mnie wzięło przeziębienie katar do tej pory mam także tego... Myślę że test to tylko formalność może być 😊😊😊

Dziękujemy za życzenia. I Tobie również owocnych starań i wszystkiego co najlepsze w nowym roku :)

Dziewczyny czy ten czas nie może zapierniczać szybciej... tu dopiero czwartek a gdzie do przyszłego tygodnia i testowania o losie!

reklama
Trzymam kciuki za Twoje dwie kreski 👍🏻👍🏻
No nie wytrzymałam do soboty przez to dziwne uczucie w podbrzuszu. Wczoraj (27 dc) zrobiłam test i wyszła baaardzo słabo widoczna druga kreska :). Dziś ze spokojem i na pewniaka powtórzyłam ale już jej w zasadzie nie było widać.... Ale doczytałam się, że testy miały czułość 25 mlU/ml, więc nie tracę nadziei i dziś kupię ten bardziej czuły.
Kurczę, teraz to jestem zestresowana, oby dziecko było zdrowe... :). Ech, trudno uwierzyć...

Na zdjęciu praktycznie nic nie widać, w rzeczywistości była tam ;).

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    779,9 KB · Wyświetleń: 137
Ostatnia edycja:
Do góry