sara931223
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać gołym okiem że to nie jest nawet cień a piękna druga kreskaTutaj za duzo moczu mi wlecialo i dlatego ta pierwsza kreska taka rozmazana. Test robiony rano
No piękna tylko dlaczego było to plamienieWidać gołym okiem że to nie jest nawet cień a piękna druga kreska
Nie znam się na tym ale tak jak Ci mowilam ze czytałam wczesniej ze to nic złego a ustalo juz? Musisz obserwowac i jesli bedzie cos sie dzialo jedz na sor a najlepiej idz wczesniej do lekarza swojego jesli to możliweNo piękna tylko dlaczego było to plamienie
Tak zrobię zaraz we wtorek zadzwonię czy moge szybciej przyjść A plamienie ustaloNie znam się na tym ale tak jak Ci mowilam ze czytałam wczesniej ze to nic złego a ustalo juz? Musisz obserwowac i jesli bedzie cos sie dzialo jedz na sor a najlepiej idz wczesniej do lekarza swojego jesli to możliwe
To jeśli ustalo to myślę że to nie było nic złego ale do lekarza idz dla swojego świętego spokoju wcześniej jeśli ci się udaTak zrobię zaraz we wtorek zadzwonię czy moge szybciej przyjść A plamienie ustalo
A dużo plamilas?Jeżeli bedzie się powtarzało plamienie to może być kwestia niskiego hormonu i potrzebna będzie luteina. Też ją brałam na plamienia w 1 ciąży.
A to była czysta krew czy jakiś taki dziwny kolor miałaś? Przepraszam że tak wypytuje ale jakoś mnie to uspokajaPlamiłam przez całe 2 miesiące. Zaczeło się zaraz w dniu spodziewanej @. Poszłam na betę wtedy i wykazała ciąże także poszłam na IP i dali mi leki podtrzymujące na te plamienia.